Bulunan kol ve bacağın kime ait olduğu belirlendi

- Adana'da, katı atık tesisinde bulunan kesik kol ve bacağın iki çocuk annesi 27 yaşındaki Songül Erçil'e ait olduğu tespit edildi - Polis ekipleri yaptıkları çalışmada, kadının katil zanlısı olarak kahveci çırağı F.K'yi yakaladı

Google Haberlere Abone ol
Bulunan kol ve bacağın kime ait olduğu belirlendi

ADANA (AA) - Adana'da, katı atık tesisinde bulunan kesik kol ve bacağın iki çocuk annesi 27 yaşındaki Songül Erçil'e ait olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesine ait katı atık bertaraf tesisinde 4 gün önce çöplerin arasında kesik bacak bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında kent merkezinde yürütülen çalışmalara arama kurtarma köpeği ile devam edildi.

Cesede ait delil niteliğindeki parçaların atılabileceği 30 mahalledeki 500 çöp konteynerinde inceleme yapan ekipler, tesiste bulunan bacaklardan birinin merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'nde toplanan çöplerin arasından çıktığını tespit etti.

Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran polis ekipleri, mahalleden kayıp kadın başvurusu bulunmadığını belirleyince, cesedin kimsesiz ya da yalnız yaşayan bir kadına ait olabileceğini değerlendirdi.

Aynı mahallede Kasaplar Çarşısı'ndaki pansiyonlarda araştırma yapan ekipler, iki çocuk annesi 27 yaşındaki Songül Erçil'in bir haftadır kayıp olduğunu, kadının kaybolmasından bir süre sonra da bir kahvede çırak olarak çalışan F.K'nin Uşak'a gittiğini tespit etti.

Öte yandan ekipler, şüpheli F.K'nin çalıştığı iş yerindeki tuvalette ultraviyole ışıkla yaptığı incelemede yoğun kan lekesi olduğunu belirledi.

Zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, F.K'yi Uşak'tan Adana'ya döndüğünde otogarda yakaladı.

Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen F.K'nin Songül Erçil'in, kahvenin tuvaletinde uzun süre kalması nedeniyle aralarında çıkan tartışmanın ardından kafasına keserle vurarak öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Zanlının daha sonra kadının cesedini 5 parçaya ayırıp çuvallarla farklı yerlere attığını söylediği iddia edildi.

Polis ekipleri, cesedin diğer parçalarını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Merkez Sarıçam ilçesindeki katı atık bertaraf tesisinde 3 Aralık'ta işçiler, çöplerin arasında iki bacak bulmuştu. Görevlilerin haber vermesi üzerine tesise sevk edilen polis ekipleri inceleme başlatmıştı.

Yorumlar