Buğra Kavuncu'dan ilk açıklama

İyi Parti'nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmalarına başladıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, kimsenin yandaşı veya kimsenin siyasi hayatını ayakta tutmak için var olmadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Buğra Kavuncu'dan ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İl Başkanı Yücel Coşkun ve İYİ Parti Fatih Belediye Başkan adayı Barbaros Hayrettin Mahiroğulları ile birlikte saha çalışmaları gerçekleştirdi. Sahaflar Çarşısı, Kapalıçarşı ve Sultanahmet'i ziyaret eden ekip, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kavuncu, seçim kampanyalarını resmi olarak başlattıklarını ve İstanbul'un sorunlarına yönelik yaklaşımlarını ve çözüm önerilerini 3 ya da 4 Şubat'taki lansman programında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

"BİZ YANDAŞ DEĞİLİZ": KAVUNCU'NUN AÇIKLAMALARI

Kavuncu, basına yaptığı açıklamada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer adaylarla olan rekabetin siyasi bir yarış olduğunu vurguladı. 2019 seçimlerinde İmamoğlu ile yapılan ittifaka değinen Kavuncu, şimdiki adaylığının önceki ittifaklardan bağımsız olduğunu ifade etti. İstanbul'u daha iyi yöneteceklerini iddia eden Kavuncu, vatandaşların eleştirilerine ve görüşlerine saygı duyduklarını ve kendi adaylıklarının kimseyi zafiyete uğratma veya kazandırma niyeti taşımadığını söyledi.

İYİ PARTİ'NİN BAĞIMSIZ YOL ÇİZGİSİ

Buğra Kavuncu, İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana bağımsız bir alternatif olma amacını vurguladı. Cumhurbaşkanlığı sisteminin partiyi ittifaklara yönlendirdiğini ancak istenilen sonuçların alınamadığını belirterek, partinin yeniden bağımsız bir çizgiye döndüğünü ifade etti. Kavuncu, İYİ Parti'nin hiçbir partinin yandaşı veya tamamlayıcısı olmadığını, milletten aldıkları yetki ve sorumlulukla hareket ettiklerini dile getirdi.

KAVUNCU'DAN GALİP USTA'YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Kavuncu, programı kapsamında Fatih Camisi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan imam Galip Usta'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Yorumlar