Bu Tabak Kimin sunucusu kim? Kim sunuyor?

FOX TV'de başlayan gündüz kuşağı yarışma programlarından "Bu Tabak Kimin" eğlenceli formatıyla ilgiyle takip ediliyor. Sunuculuğunu kimin yaptığı merak edilen program formatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Bu Tabak Kimin sunucusu kim? Kim sunuyor?

Bu Tabak Kimin yarışmasının sunucusu kim, yarışmayı kim sonuyor soruları FOX TV kanalı izleyicileri tarafından merakla soruluyor. Farklı format ve yeni bir yüzle ekrana gelen yarışma ilgiyle takip ediliyor. Görünürde bir yemek yarışması olan program aslında bir de arkadaşlarını iyi tanıma veya yaptığı yemekleri bulma yarışması olması açısından farklı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. 

BU TABAK KİMİN SUNUCUSU KİM?

İşte cevap: FOX TV'de yayınlanan "Bu Tabak Kimin" yarışmasının sunucusu Songül Karlı'dır. Ekranların sevilen ismi Songül Karlı’nın sunuculuğunu üstlendiği “Bu Tabak Kimin?” hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. 4 Eylül’de ilk bölümüyle ekranlara gelen yarışmada her biri 5’er kişiden oluşan iki takımın her bir yarışmacısı, en beğenilen tabağı yapmak ve rakiplerinin ya da takım arkadaşlarının ellerinden para ödülünü toplamak için kıyasıya rekabet ediyor.

Programda, 5’er kişiden oluşan iki takımdan her gün 2’şer kişi yemek yapıp sunuyor. Diğer yarışmacılar ise yapılan yemeğin kime ait olduğunu bilmeden ellerinde bulunan 1500’er lirayı en beğendikleri tabağa istedikleri gibi dağıtıyor. Böylece rakip ya da kendi takımından yarışmacılar, beğendikleri tabağın sahibine ödül kazandırıyor.

Her haftanın sonunda kazanan takımın hafta boyunca topladığı ödülüne kavuştuğu yarışmada kaybeden takımın kaybettiği paralar ellerinden alınarak ayın en çok kazanan yarışmacısına verilmek üzere bir kutuda toplanacak. Ay sonunda kutudaki ödül rekabetin zirve yaptığı final yarışında birinci olacak tek bir kişiye gidecek.

BU TABAK KİMİN SUNUCUSU SONGÜL KARLI KİMDİR?

Asıl adı Songül Kargu olan Songül Karlı, 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Songül Karlı aslen Tokatlı'dır. 

Türk halk müziği sanatçısı, Tv sunucusudur. İlk albümü Derman sendedir ile 1991 yılında dinleyicileriyle buluştu.

Günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı, doksanlarda başladığı televizyon kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşadı.
2007 yılında Kanal 7 ekranlarında "Songül Karlı İle Cumartesi" adlı programı yaptı ve sundu.

2008 yılında FOX kanalının evlendirme programı "Su Gibi" adlı programını Uğur Arslan ile birlikte sundu. 2013 yılında Esra Erol FOX tv.ye gelince programını sonlandırdı.

2012 yılında programa evlenmek için katılan Metin Yüncü'ye talip olmuş ve sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında, Metin Yüncü ile canlı yayında evlenmiştir.

Songül Karlı sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Mustafa Topaloğlu'nun yeğeni Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı.

1.eşi: 2005 yılında Davut Güloğlu'nun şoförü Baykal Gümüş ile evlendi. 2008 yılında boşandı. Efe Furkan (d.6 Ağustos 2006) adında bir oğlu vardır. 2.eşi: 2012 yılında İnşaat ve emlak sektöründe iş yapan Metin Yüncü ile evlendi.

Yorumlar