Bu işçiler ölümle dans etmeyi seviyor

Bilecik’te geçtiğimiz günlerde 3 katlı bir apartmanın çatısında hiçbir önlem almadan eski çatıyı kaldırma çalışması yaparak canlarını hiçe sayan 2 kişi, aynı sorumsuzluğu yeni çatıda da sürdürdüler.Tehlikeli çalışma Bilecik...

Google Haberlere Abone ol
Bu işçiler ölümle dans etmeyi seviyor

Bilecik’te geçtiğimiz günlerde 3 katlı bir apartmanın çatısında hiçbir önlem almadan eski çatıyı kaldırma çalışması yaparak canlarını hiçe sayan 2 kişi, aynı sorumsuzluğu yeni çatıda da sürdürdüler.

Tehlikeli çalışma Bilecik merkez İstiklal Mahallesi Teyfikbey Caddesi üzerinde 3 katlı bir binanın çatısında yaşandı. Binanın çatısında çalışanların hiçbir güvenlik önlemi almaması çalışan 2 işçi dikkat çekerken, kendilerinin çatıya bağlayan herhangi bir önlem olmaması çevre evlerdeki vatandaşların adeta yüreğini ağzına getirdi. Görüntülerde bir kişi çatının altından diğerine çatı kiremitlerini verirken, 1 kişi ise çatığının ucunda kendinin çatıya bağlayan herhangi bir önlem olmaması gözüküyor. Bu işçiler geçtiğimiz günlerde apartmanın eskiyen çatısını kaldırırken de aynı sorumsuzluğu göstermişti.

Yorumlar