BTA'nın yeni konsepti Flavour Market açıldı

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
BTA'nın yeni konsepti Flavour Market açıldı

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Şirket açıklamasına göre, BTA'nın yeni konsept mekanı Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmet vermeye başladı. Sokak konseptinde tasarlanan mekan, farklı damak tatlarına hitap eden birçok seçeneği içinde barındırıyor.

Canlı ağaçlar ve çiçeklerin yanı sıra doğal taş ve ahşap kullanılan Flavour Market'te bazı yiyecek ve içecekler el arabalarında satılıyor. Lokum ve baklava, kadayıf, şöbiyet gibi geleneksel tatlıların yer aldığı mekanda, taze sıkılmış meyve suları ya da köz ateşinde pişen Türk kahvesi tadılabiliyor. Ayrıca, Flavour Market'in raflarında zeytinyağı, reçel, salça gibi ürünlerle birlikte Bodrum'a özel ürünler de bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, şunları kaydetti:

"BTA olarak önceliğimiz her zaman misafirlerimiz. Onların tüm beklentilerine cevap verebilmek bizim için çok önemli. Bu modern konsepti de yolcularımızı uçuş öncesinde havalimanı ortamından biraz da olsa uzaklaştırabilmek ve daha keyifli zaman geçirmelerini sağlayabilmek için oluşturduk. Flavour Market ile misafirlerin özgürce dolaşıp her köşesinde yeni lezzetleri keşfedebilecekleri, yeme içmenin yanı sıra oturma, dinlenme alanlarıyla da farklı alternatifler sunan bir mekan tasarlamak istedik. Önümüzdeki günlerde bu özel konsepti başka havalimanlarına da taşımayı planlıyoruz."

Yorumlar