BSCPad Benzeri Bir Başlatma Paneli

BSCPad, temel olarak adil bir token dağıtımı ağı oluşturmayı hedefler. Klasik token dağıtım ağlarında token değişim süreci, önce işlem gerçekleştirenin lehine olacak biçimdedir.

Google Haberlere Abone ol
BSCPad Benzeri Bir Başlatma Paneli

BSCPad, Binance ekosistemi içerisinde yer alan ve ilk merkeziyetsiz IDO platformu olma özeliğine sahip başlatma panelidir. Platform, özel bir katman sistemi ile çalışır. Bu sistem, token alışverişlerinde tüm kullanıcıların daha adil bir şekilde sürece dahil olabilmelerini sağlar. Dolayısıyla BSCPad, temel olarak adil bir token dağıtımı ağı oluşturmayı hedefler. Klasik token dağıtım ağlarında token değişim süreci, önce işlem gerçekleştirenin lehine olacak biçimdedir.

BSCPad platformu ise bu adaletsizliği tamamen ortadan kaldırarak tüm kullanıcıların eşit ve adil şartlar altında rekabet edebilmesini sağlar. Platformun katman sistemi iki aşamadan oluşur. İki aşamalı token dağıtımının yanı sıra BSCPad, bot kullanımı da gerçekleştirmez. Bu doğrultuda kullanıcılar token dağıtımından en adil şekilde yararlanır. Otomatik olarak işlem yapan botlar yerine platformun katman sistemi, sadece kullanıcıların MetaMask cüzdanlarını platforma bağlamalarını gerektirir. Bhero.com, BSCPad gibi bir başlatma panelidir ve Elrond ağı üzerine inşa edilmiştir. DeFi projelerini destekleyen Bhero, aynı zamanda NFT geliştiriciler için de birçok avantaj vadeder.

BSCPad, özel olarak tasarlanmış katman sisteminden oluşan bir ekosisteme sahiptir. Özellikle daha yüksek düzeyde token değişimi işlemlerinde kullanıcıların adil biçimde sürece dahil olabilmesini sağlar. Platformun katman sistemi, son derece anlaşılabilir bir yapıdadır. Dolayısıyla her kullanıcı kolaylıkla adapte olabilir.

Aynı zamanda BSCPad, kullanıcılara katmanlar arasında geçiş yapabilme imkanı da sağlar. Kullanıcının token sayısının artış göstermesi durumunda içerisinde bulunduğu katman da aynı ölçüde yükselir. BSCPad ekosisteminde katmanlar arasında geçiş yaptıkça token değerlerindeki oynaklık da azalır. Dolayısıyla katman yükseldikçe kullanıcı, daha az volatilite ile işlem yapabilme imkanı elde eder.

BSCPad’in katmanları bronzdan başlayarak “Community Contributor” seviyesine kadar devam eder. Toplamda 6 katmana ev sahipliği yapan ekosistem, token’ların halka arzından sonra eşit ve adil kullanıcı dağılımı sağlar. Token’ların halka arzı durumunda kullanıcının içerisinde bulunduğu katman, süreç açısından belirleyicidir.

BSCPAD VE BHERO PROJELERİNİN VADETTİKLERİ

BHero projesi de BSCPad platformu gibi kullanıcıların adil ve eşit şekilde token dağılımından yararlanmalarını sağlar. BHero topluluğu oldukça güçlü ve iddialıdır. Özellikle NFT projelerinin gelişimi için birçok avantaj ve destekleyici unsur sunan platform, yatırımlar aracılığıyla kazanç elde edebilme imkanı da vadediyor.

Ayrıca Bhero, tıpkı BSCPad platformunda olduğu gibi token kurulumunu ve yönetimini de destekler. Bununla birlikte Bhero projesi, BSCPad platformundan farklı olarak Elrond ekosistemi üzerinde inşa edilmiştir. Bir Binance projesi olan BSCPad, tıpkı BHero gibi optimize edilmeye uygundur.

Ayrıca BHero projesi, Elrond ağı üzerinde tamamen optimize edilmiş ikinci proje olma ayrıcalığına da sahiptir. Ağın tüm gerekliliklerini yerine getirdiği gibi çeşitli yeniliklerle kullanıcıların token alışverişini güvenli ve düşük maliyetli bir zemin üzerinde yapabilmesine izin verir. BHero projesinin vadettiği bir diğer önemli özellik de kripto alanında ve blokzincir teknolojisinde farkındalık yaratmaktır.

Yeniliklere ve kripto teknolojisinin getirdiği avantajlara odaklanan proje, yatırımcılara daha adil bir ekosisteme katılabilme olanağı vadediyor. DeFi, projeleri için altyapı sunan platform, sürecin tamamen yasalara uygun biçimde sürdürülmesinde de rol oynuyor. Aynı zamanda platform, bazı seçilen projeler için kuluçka imkanı da sunuyor.

Bhero topluluğu tarafından desteklenen kripto projeleri, sahadaki çeşitli bağlantılarla güçlendiriliyor. Bhero, pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi açısından da oldukça iddialı bir projedir. Girişimciler için strateji oluşturma olanağı sağlayan platform, genel tavsiyelerle DeFi projelerinin hayata geçmesini destekliyor. BHero ekosisteminde işlem yapmak isteyen kullanıcıların Elrond, Ledger veya Maiar dijital cüzdanlarına sahip olması yeterlidir.

Yorumlar