Bruma neden oynamıyor?

Bruma neden oynamıyor sorusu merakla sorulurken ünlü oyuncuyla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Bruma neden oynamıyor?

Bruma neden son maçta yoktu, neden oynamadı soruları merakla sorulurken yeni bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin kadrosunda sahaya çıkması beklenen Bruma ile ilgili en son maçta "neden oynamıyor" sorusu en çok sorulan soruydu.

BRUMA NEDEN OYNAMIYOR?

Bruma'nın oynamasını dört gözle bekleyen tarfatara iyi haber geldi. Bruma son maçta sakatlığı nedeniyle sahaya çıkamazken, kiralık durumu da netleşti.

Fenerbahçe Bruma'nın bonservisini aldı. Bundan sonraki maçlarda onu da sahalarda göreceğiz.

Fenerbahçe, PSV Eindhoven'dan kiralık olarak kadroda olan Portekizli futbolcu Bruma'nın 4 milyon 250 bin Euro'ya bonservisinin alındığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, Bruma ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertlilerin konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Kadromuzda kiralık olarak yer alan Bruma'nın, kulübü PSV Eindhoven ile satın alma opsiyonunun kullanımı konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu anlaşma sonucunda PSV Eindhoven kulübüne 4 milyon 250 bin Euro transfer bedeli ödenecektir" denildi.

Fenerbahçe, Portekizli futbolcu Bruma ile de 2.5+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

BRUMA'NIN KARMAŞIK DURUMU

Jorge Jesus’un takımın başına geçmesinin ardından yapılan ilk transferlerden biri Bruma oldu. Bir dönem Galatasaray forması giyen, son yıllarda kariyeri düşüşe geçen Portekizli oyuncunun kadroya katılması, bazı taraftarların ve otoritelerin tepkisini çekmişti.

Jesus’un isteğiyle transfer edilen Bruma, Portekizli hoca tarafından önce UEFA listesinin dışında bırakılda, ardından da TFF’ye bildirilen kadroda yer almamıştı. 


 

Yorumlar