Bridgestone ve Mercedes-Benz iş birliğine gitti

İSTANBUL (AA) - Brisa'nın Türkiye pazarına sunduğu markası Bridgestone lastikleri, şimdi Mercedes-Benz'in yeni otomobillerinde fabrika çıkışı yer alıyor....

Google Haberlere Abone ol
Bridgestone ve Mercedes-Benz iş birliğine gitti

İSTANBUL (AA) - Brisa'nın Türkiye pazarına sunduğu markası Bridgestone lastikleri, şimdi Mercedes-Benz'in yeni otomobillerinde fabrika çıkışı yer alıyor.

Brisa açıklamasına göre, Bridgestone, uzun zamandır etkin bir iş birliği içinde çalıştığı Mercedes-Benz ile çalışmalarını yeni fabrika çıkışı lastik anlaşmaları ile daha ileriye taşıyor.

Bridgestone emniyet lastiği, şimdi Mercedes-Benz'in yeni araçlarında fabrika çıkışı yer alıyor. Yeni Mercedes-Benz C-Serisi otomobil ve GLA SUV araç sahipleri, Bridgestone teknolojisi ile emniyet, performans ve verimlilik sunan lastikleri deneyimleyecek.

Ultra Yüksek Performans segmentinde Potenza S001 EXT, Mercedes-Benz C-Serisi otomobillerde gerçek spor performans deneyimi sunuyor. Direksiyon hakimiyeti ile hem kuru hem de ıslak zeminde üstün bir performans sergileyen lastik, patlasa bile yol alabilen "Run Flat Tyre" teknolojisine sahip bulunuyor. Bu teknoloji sayesinde lastikler, patlasa bile 80 kilometre hızla en az 80 kilometre boyunca güvenle yol alabiliyor.

Otomobil için fabrika çıkışı paketi tamamlamak üzere Bridgestone Blizzak LM32 kış lastikleri de sunuluyor.

Mercedes-Benz'in SUV modeli GLA için fabrika çıkışı tercih edilen Bridgestone Dueler H/P lastikleri ise performansı, güvenilirliği ve sağlamlığı ile zorlayıcı yol koşullarında araç performansı ile ilgili en üst düzeyde beklentilerin karşılık bulmasını sağlıyor.


-"Ekonomi, emniyet ve konfor alanlarında birçok parametreye odaklanıyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel, Bridgestone'un global çapta yüksek performanslı spor emniyet lastikleri alanında kendini kanıtladığını dile getirdi. Korel, şunları kaydetti:

"Ürünlerimizin yalnızca bazı parametrelerde en iyi veya sınırlı performans değil, tüm değerlerde dengeli ve iyi bir performans göstermesini sağlıyoruz. Araç sahiplerine dengeli bir performans sağlama misyonumuzla ekonomi, emniyet ve konfor alanlarında birçok parametreye odaklanıyoruz. Bridgestone markamızla, çevresel verimlilik ve emniyet parametrelerini daha fazla ön plana çıkarıp, araç sahiplerine sunmaya çalışıyoruz. Özellikle emniyet alanında '+10 kriter' olarak belirlediğimiz parametrelerin üzerinde titizlikle çalışıyoruz.

Sürüş sırasında emniyetten ödün vermeden, konfor ve performans beklentisi olan araç sahiplerine, geliştirdiğimiz yüksek teknolojiye sahip ürünlerimizle ve hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerimizle keyifli yolculuklar sunma hedefindeyiz. Yapılan iş birliği ile Bridgestone'un global çapta deneyiminden faydalanarak geliştirdiği Potenza ve Dueler ürünlerini Mercedes-Benz kullanıcılarının deneyimlerine sunuyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz."

Yorumlar