Bridgerton 2.sezon simon yok mu, Bridgerton yeni sezon oyuncuları kim?

Bridgerton 2.sezon simon yok mu, Bridgerton yeni sezon oyuncuları kim, yeni sezonda başrol oyuncularından birinin olmadığı görülüyor. Ancak Netflix'teki oyuncular listesinde oyuncunun adı görünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bridgerton 2.sezon simon yok mu, oyuncuları kim?

Bridgerton 2.sezon simon yok mu, Bridgerton yeni sezon oyuncuları kim, yeni sezonda başrol oyuncularından birinin olmadığı görülüyor. Netflix'in en çok izlenen tartışmalı dizilerinden biri daha ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Ekrana ikinci kez gelen dizide bu kez başrol oyuncularından birinin olmadığı görülüyor. Netflix'teki oyuncular listesinde oyuncunun adı görünüyor. Bridgerton 2.sezon simon yok mu, Bridgerton yeni sezon oyuncuları kim?

Netflix'in orijinal dizilerinden Bridgerton'un merakla beklenen 2. Sezonu 25 Mart 2022 Cuma günü itibariyle yayına başladı.

8 bölümden oluşan 2. Sezonu da birinci sezon gibi sez getireceğe benziyor.

Bridgerton 2.sezon simon yok mu?
Bridgerton 2.sezon simon yok mu?

 

Yeni sezonda dikkat çeken gelişmelerden bir, Simon Basset karakterinin görünmeyişidir. 

Dizinin tanıtım listesindeki oyuncular arasında aslında Simon Basset'i canlandıran oyuncu da bulunuyor; ancak nedense yeni sezonda Basset karakteri pek görünmüyor. 

Simon Basset karakterini canlandıran Regé-Jean Page kimdir?

Rege-Jean Page Netflix orijinal dizisinde rol alan ünlü İngiliz oyuncudur.

2016 mini dizisi Roots de oynadığı Chicken George karakteri ile tanınmaya başladı, 2018'den 2019'a kadar ABC'nin hukuk draması For the People'da düzenli bir oyuncuydu.

Page, 2020'de Netflix dönem draması Bridgerton'ın birinci sezonunda Hastings Dükü Simon Basset olarak rol aldı ve bu rolüyle Drama Dizisi NAACP Image Ödülü'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Emmy Ödülü’ne aday gösterildi.

Page, Londra'da hemşire olan Zimbabweli bir anne ve vaiz olan İngiliz bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Dört çocuğun en küçüğüdür ve erkek kardeşiyle birlikte bir müzik grupbundaydı. Ortaokul için Londra'ya dönmeden önce çocukluğunu Harare, Zimbabve'de geçirmişti.

İlkokul için İngiltere'ye döndükten sonra, Page, Cumartesi okulunda hobi olarak oyunculuk yapmaya başladı. Yıllar sonra, ses mühendisliği okurken Ulusal Gençlik Tiyatrosu'nda dersler aldı. ve bu kariyerini değiştirdi..İki yıllık seçmelerden sonra Page, Londra Drama Merkezi'ne kabul edildi.

Page, kariyerine Jonathan Pryce'ın karşısında The History Boys ve Venedik Taciri’nde oynayarak tiyatro sahnesinde başladı. Ayrıca 2015 yılında BBC Three drama dizisi Waterloo Road'un son sezonunda rol aldı.

Page, 2016'da, Alex Haley'nin 1976 tarihli romanı Roots: The Saga of an American'a dayanan aynı adlı 1977 mini dizisinin yeniden yapımı olan History Channel'ın büyük bütçeli mini dizisi Roots'ta Chicken George rolünü oynayarak Amerika'daki ilk çıkışını yaptı. Dizi ve Page'in performansı olumlu eleştiriler aldı.

Ayrıca o yıl, Spark'da erkek başrol olarak rol aldı. Ertesi yıl, Shonda Rhimes tarafından üretilen hukuk drama dizisi For the People'da rol aldı.

Page ayrıca 2018 kıyamet sonrası filmi Mortal Engines'de yer aldı ve 2020 drama filmi Sylvie's Love'da yardımcı bir rol oynadı.

Daha sonra Netflix için Shonda Rhimes yapımı dönem drama dizisi Bridgerton'ın ilk sezonunda erkek başrolde yer aldı.

Şubat 2021'de, Page'in yaklaşmakta olan Dungeons & Dragons filminde rol aldığı açıklandı.

BRIDGERTON 2. SEZON OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Bridgerton 2. Sezon oyuncuları ve canlandırdıkları karakterleri şöyle:

Jonathan Bailey
Rolü : Anthony Bridgerton

Simone Ashley
Rolü : Kate Sharma

Nicola Coughlan
Rolü : Penelope Featherington

Claudia Jessie
Rolü : Eloise Bridgerton

Adjoa Andoh
Rolü : Lady Danbury

Golda Rosheuvel
Rolü : Queen Charlotte

Phoebe Dynevor
Rolü : Daphne Bridgerton Basset

Luke Thompson
Rolü : Benedict Bridgerton

Luke Newton
Rolü : Colin Bridgerton

Ruth Gemmell
Rolü : Lady Violet Bridgerton

Polly Walker
Rolü : Lady Portia Featherington

Harriet Cains
Rolü : Philippa Featherington

Bessie Carter
Rolü : Prudence Featherington

Shelley Conn
Rolü : Mary Sharma

Lorraine Ashbourne
Rolü : Mrs. Varley

Florence Hunt
Rolü : Hyacinth

Will Tilston
Rolü : Gregory Bridgerton

Martins Imhangbe
Rolü : Will Mondrich

Julie Andrews
Rolü : Lady Whistledown

 


 

Yorumlar