Boztepe Toplum Sağlığı Merkezinden Arakan’a yardım kampanyası

Sağlık İl Müdürü Uzman Dr. Suat Türkoğlu’nu ziyaret eden Boztepe Toplum Sağlığı Merkezi Arakan’a yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.Boztepe Toplum Sağlığı merkezi ve Aile Sağlığı merkezinde aile hekimi olarak görev yapan...

Google Haberlere Abone ol
Boztepe Toplum Sağlığı Merkezinden Arakan’a yardım kampanyası

Sağlık İl Müdürü Uzman Dr. Suat Türkoğlu’nu ziyaret eden Boztepe Toplum Sağlığı Merkezi Arakan’a yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Boztepe Toplum Sağlığı merkezi ve Aile Sağlığı merkezinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. İhsan Zengintepe, Dr. Murat Yavuz ve Paramedik Ramazan Oğuz,İl Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu adına Arakan’a Yardım Kampanyasına bağışta bulundukları belgeyi hediye etti.

Doktorların yaptığı davranışın örnek olduğunu ifade eden Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu hekimlerin davranışlarının toplumun her kademesine örnek olması gerektiğini belirtti.

Türkoğlu açıklamasında, “Hekimlerimizin bu anlamlı ve örnek davranışını tebrik ediyorum, ümit ediyorum ki bu hareketi tüm ülkemizdeki hayırlı olsun ziyaretlerinde örnek olacaktır.

Hekimlerimiz bağışlarıyla Arakandaki Müslüman kardeşlerimizin yarasına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışmışlardır.

Arakandaki kardeşlerimizin bu zor durumlarında yaralarını dindirmek, hüzünlerine ortak olmak bizlerin en kutsal görevidir" dedi.

Yorumlar