Boyner'den yüzde 70'e varan indirim

İSTANBUL (AA) - Boyner, bugün itibarıyla çok sayıda üründe yüzde 70'e varan indirim uyguluyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, milyonlarca üründe yüzde...

Google Haberlere Abone ol
Boyner'den yüzde 70'e varan indirim

İSTANBUL (AA) - Boyner, bugün itibarıyla çok sayıda üründe yüzde 70'e varan indirim uyguluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, milyonlarca üründe yüzde 70'e varan indirim veya paracık fırsatı sunan Boyner, YKM mağazaları ve boyner.com.tr'de müşterilerini bekliyor.

Dünya modasının beğenilen ve takip edilen markaları ile Boyner'in özel tasarım markalarının kış koleksiyonlarına ait ürünlere, indirimle ve Axess ya da CardFinans'a 9 taksitle sahip olma avantajı sunuluyor.

Adidas, Nike, Skechers ve Superga gibi dünyaca ünlü aktif spor markalarıyla birlikte kadın ve erkek giyim, ayakkabı ve çanta markaları arasında Missguided, Guess, Lipsy, Shana, House Of Camellia, Black Pepper, Vero Moda, Only, Fabrika, Sister Jane, Cotton Bar, Pierre Cardin, Dockers, Blend, North Of Navy, Lumberjack, Bambi, Sebago, David Jones, Beymen Studio ve Kemal Tanca yer alıyor.

Barbie, Carter's, Pink&Orange, Funky Rocks, Pinkstep, Superstep, Mammaramma ve birçok çocuk&bebek markasıyla tüm çocuklar ve bebekler de yüzde 70'e varan indirimden faydalanıyor.

Yorumlar