Borsa İstanbul'da tüm zamanların rekoru kırıldı

En son 29 Ocak 2018 tarihinde 121 bin 531 puana ulaşarak rekor kıran Borsa İstanbul, 121 bin 579 puan ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Borsa İstanbul'da tüm zamanların rekoru kırıldı

Ekonomideki olumlu gelişmelerin yansıması neticesinden Borsa İstanbul rekor kırdı. 121 bin 579 puan ile tüm zamanların rekorunu kan Borsa İstanbul, en son 2018 yılında bu rakamlara ulaşabilmişti.

Yükseliş serisine 2020 yılının ilk günlerinde devam ettiren Borsa İstanbul en son 29 Ocak 2018 tarihinde 121 bin 531 puanı görerek rekor kırmıştı

Ekonomideki olumlu gelişmelerle birlikte Borsa İstanbul'a da yatırımcıların ilgisi artmaya başlarken yeni rekorların kırılması bekleniyor.

Borsa İstanbul verilerini değerlendiren analistler, bugün ABD ile Çin arasında imzalanması beklenen birinci faz ticaret anlaşmasının gündemin odağında bulunduğunu belirtti.

Öte yandan, Libya'da, Hafter yanlısı Temsilciler Meclisi Başkanı Akile Salih'in "ateşkesin sona erdiğini" duyurması sonrası konuyla ilgili gelişmeler de takip edililiyor.

Yorumlar

yav he he milleti borçlandırın para basın faizinide millete kitleyin borsa şahlanmışmış fakirden zengine iyi para çalıyorlar.