Boluspor, yeni takım otobüsünü teslim aldı

- Bolu Belediyesi tarafından Boluspor'a hediye edilen takım otobüsünün devir teslim töreni yapıldı

Google Haberlere Abone ol
Boluspor, yeni takım otobüsünü teslim aldı


BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Bolu Belediyesi tarafından hediye edilen takım otobüsünü teslim aldı.

Belediye önündeki Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen devir teslim törenine, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sait Karafırtınalar ve futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldı.

Alaaddin Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, küçük şehirlerdeki takımların çok özel olduğunu kaydederek, "Onun için Bolu'da da Boluspor çok özeldir. Bizler şehirleri idare ediyoruz. Şehri geleceğe taşıyoruz. Bir dünya kenti oluşturmak için gayret ediyoruz. Şehrin tanıtımında, geleceğe taşınmasında şehir takımının çok önemli bir özelliği var. Bolu'da belki herkesin birleştiği, önemli konulardan biri de Boluspor." ifadelerini kullandı.

Boluspor'un uzun yıllar Süper Lig'de mücadele ettiğini anımsatan Yılmaz, artık şehirde yaşayan herkesin Boluspor'un Süper Lig'e çıkma beklentisi içinde olduğunu aktardı.

Yılmaz, konuşmasının ardından yeni takım otobüsünün temsili anahtarını Necip Çarıkçı'ya teslim etti.

Çarıkçı da Yılmaz ile 14 yıldır Boluspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını belirterek, "Boluspor'un 2004 yılındaki durumu herkesçe malum. Bu 14 yılda bütün başarıları başkanımızla beraber elde ettik. Boluspor Kulübüne şampiyonluklar, play-off'lar, tesisler, altyapı yatırımları ve gelir kaynakları kazandırdık. Bugün de otobüsümüze kavuşmuş durumdayız. Bu konuda da bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Boluspor'da kafaları meşgul edecek çok fazla konu kalmadığını dile getiren Çarıkçı, bundan sonra altyapı ve tesisleşmeye daha çok önem vereceklerini sözlerine ekledi.

Devir teslim töreninin sonunda katılımcılar takım otobüsünün önünde hatıra fotoğrafı çektirerek, otobüsü inceledi.

Yorumlar