Bolu'da, sansarların saldırısına uğrayan kedi ameliyat edildi

BOLU (AA) - Bolu'nun Mudurnu ilçesinde sansarların saldırısına uğrayan kedi tedavi altına alındı. Kaygana Mahallesi'nde ikamet eden Yunus Boztimur, dört...

Google Haberlere Abone ol
Bolu'da, sansarların saldırısına uğrayan kedi ameliyat edildi

BOLU (AA) - Bolu'nun Mudurnu ilçesinde sansarların saldırısına uğrayan kedi tedavi altına alındı.

Kaygana Mahallesi'nde ikamet eden Yunus Boztimur, dört gündür görmediği "Boncuk" isimli kedisini evinin bodrum katında arka ayakları parçalanmış şekilde buldu.

Boztimur, kedisini ilçede bulunan veterinere götürdü. Kedinin arka ayaklarının sansarlar tarafından parçalandığını belirleyen veteriner hekim, tedavi edilemeyecek şekilde zarar gören bacakları ameliyatla kesti.

Boztimur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kedisinin eskisi gibi yürümesini istediğini belirterek, "Onun yeniden yürümesi için yapılması gerekenler konusunda bilgi sahibi olanların yol göstermesini istiyorum. Kedimin eskisi gibi yürümesini istiyorum." diye konuştu.

Evinde köpek beslediğini de sözlerine ekleyen Boztimur, "Evimde 10 yaşında 'İrma' adında köpeğim de var. Kedimle köpeğim can dostu. Önceleri hiç ayrılmazlardı. Her yere beraber giderler ve oyunlar oynayıp birlikte uyurlardı. Kedim ve köpeğimin eskisi gibi birlikte oynamasını istiyorum." ifadesini kullandı.

Yorumlar