BMD'de yeni başkan adayı Sinan Öncel

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Markalar Derneğinin (BMD) 20 Ekim'de gerçekleşecek Genel Kurulunda başkanlık için Sinan Öncel aday olacak. Dernekten yapılan...

Google Haberlere Abone ol
BMD'de yeni başkan adayı Sinan Öncel

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Markalar Derneğinin (BMD) 20 Ekim'de gerçekleşecek Genel Kurulunda başkanlık için Sinan Öncel aday olacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, BMD Yüksek İstişare Kurulu ve Yönetim Kurulu ortak toplantısından, halen BMD Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in BMD Genel Kurulunda listesiyle yönetime aday olması kararı çıktı.

BMD Başkanı Sami Kariyo, toplantıda yaptığı konuşmada BMD yönetiminin her aşamada sektörün tecrübe sahibi isimlerinin değerlendirmelerini, görüş ve önerilerini alarak yol haritasını belirleyen bir dernek olduğunu ifade etti. 15 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen BMD'nin kısa süre içinde kendi geleneklerini oluşturduğunu anlatan Kariyo, derneğin bu gelenek ve teamüller çerçevesinde hareket ettiğini dile getirdi.

Kariyo, görevi devralacak sektör temsilcilerinin, üye markalara, Türkiye'ye ve Türk perakendesine yeni hedeflerle hizmet edeceklerinden hiçbir kuşku duymadığını bildirdi.

Başkan Yardımcısı Öncel ise temel hedeflerinin üyelerin beklentilerini daha iyi anlamak olduğunu belirtti. Mevcut sorunların hızlı ve etkili çözümü için muhataplarla diyalog sürecine ağırlık vereceklerini vurgulayan Öncel, ayrıca derneğin etki alanını genişletip, yenilikçi uygulamaları üyelere aktaracaklarını kaydetti.

Öncel, "BMD çatısı altında yer alan perakendenin tüm kategorilerinden markalar, derneğimizin en güçlü yönünü oluşturuyor. Yeni dönemde BMD eski başkanlarının ve sektör ileri gelenlerinin desteğini almaktan her zaman memnuniyet duyacağım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar