Bizim Evler 9 ve 10 fiyatları ne kadar, konut projesi nerede yapılıyor, Ispartakule'nin neresinde?

Bizim Evler 9 ve 10 fiyatları ne kadar, konut projesi nerede yapılıyor, Ispartakule'nin neresinde? 2+1, 3+1 veya 4+1 daire fiyatları ne kadar konuyla ilgili bir açıklama ya da bilgi paylaşımı var mı? Ispartakule yeni konut projesi nerede yapılıyor?

Google Haberlere Abone ol
Bizim Evler 9 ve 10 fiyatları ne kadar, yeri?

Bizim Evler 9 ve 10 fiyatları ne kadar, konut projesi nerede yapılıyor, Ispartakule'nin neresinde, 2+1, 3+1 veya 4+1 daire fiyatları ne kadar konuyla ilgili bir açıklama ya da bilgi paylaşımı var mı? İstanbul'un Avcılar ilçesinde Tahtakale Mahallesinde Ispartakule semtinde inşa edilen Bizim Evler markalı konutlarının devam gelmeye başladı. Bizim Evler 9 ve 10 fiyatları ne kadar, konut projesi nerede yapılıyor, Ispartakule'nin neresinde?

Şu ana kadar Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 şeklinde devam eden markalı konutun 9 ve 10. siteleri de yapılıyor. 

Yine aynı mahallede ve aynı mevkilerde inşa edilecek Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 sitelerinin özellikleri fiyatları merak ediliyor. 

Peki, Bizim Evler 10 sitesinde fiyatlar ne kadar, daire tipleri nasıl, Bizim Evler 10 nereye inşa ediliyor? Ispartakule yeni konut projesi nerede yapılıyor? 

Bizim Evler 9 ve 10 nereye inşa ediliyor?
Bizim Evler 9 ve 10 nereye inşa ediliyor?

 

İhlas Yapı'nın yeni projesi Bizim Evler 10 projesi Avcılar Firuzköy Mahallesi sınırları içerisinde yükselecek. Ispartakule bölgesindeki diğer Bizim Evler projelerine komşu konumda olması planlanan projenin detayları henüz açıklanmadı.

Ispartakule bölgesine adını altın harflerle yazdıran Bizim Evler projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Bizim Evler serisinin 10'uncu projesi için harekete geçildi. Planlanan Bizim Evler 9 projesi sonrasında satışa sunulması beklenen Bizim Evler 10 projesinin detayları henüz belli değil.

Diğer Bizim Evler projelerinde olduğu gibi Bizim Evler 10 projesinde de sosyal alanlar oldukça zengin olacak. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı planlanan sosyal alanlar, basketbol sahası, kapalı otopark, geniş peyzaj alanı ve güvenlik sistemleri mevcut durumda.

Bizim Evler 10 daire fiyatları henüz resmi olarak açıklanmadı, lansman fiyatlarından satışlar başlamış durumda. 

Bizim Evler 9 ve 10 nereye inşa ediliyor?
Bizim Evler 9 ve 10 inşa edileceği tahmin edilen alanlar. Bu alanlar kesin değildir. Firmanın bu alanları değiştirme ya da farklı alanlar belirleme yetkisi var.

 

Lansman fiyatları ise tahmini olarak 4+1 fiyatları 3 milyon liradan, 3+1 fiyatları 2,5 milyon liradan, 2+1 fiyatları ise 1,8 milyon liradan başlıyor. 

Fiyatların yerine oturması ve kesin olarak belirlenmes için lansman sürecinin tamamlanması gerekiyor.

145 dairelik özel bir proje olarak dikkatleri üzerine çeken Bizim Evler 9'da alıcılar 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine büyük ilgi gösterdi. Bizim Evler 10 projesinde ise konut alıcıları 3+1 dairelerin yanı sıra ağırlıklı olarak tercihini 2+1 daire tipinden yana kullandı.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 fiyatlar ne kadar, nereye yapılıyor
Bizim Evler 10

 

Bizim Evler 9, sakinlerine özel bir yaşam alanı sunacak

Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 5 projelerine komşu olacak şekilde planlanan Bizim Evler 9, konforlu bir yaşam alanı olarak geliştirildi. 14 bin 607 metrekarelik alana inşa edilecek proje, 2 blok ve 145 daireden oluşuyor. Projede ayrıca site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği ticari ünitelerde yer alıyor.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 fiyatlar ne kadar, nereye yapılıyor
Bizim Evler 9

 

145 daireden oluşan özel projede 3+1 ve 4+1 olacak şekilde 2 tip daire seçeneği alıcıların beğenisine sunuldu.

Ispartakule'de Bizim Evler markasıyla 10'uncu projeye imza atılıyor

Ispartakule bölgesinde ilk 8 projeye komşu geliştirilen Bizim Evler 10, yapımı planlanan Kanal İstanbul projesinin yanı başında yükselecek.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 fiyatlar ne kadar, nereye yapılıyor
Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 fiyatlar ne kadar, nereye yapılıyor

 

51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 blokta 558 daire ve ticari üniteler yer alacak. Bizim Evler 10 projesinde; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı tipte daire seçeneğine yer veriliyor. 

Detaylar Ekleniyor...


 

Yorumlar