Biz bize yeteriz Türkiyem ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı, "Biz bize yeteriz Türkiyem ne kadar oldu?" şu ana kadar toplanan bağışın miktarı ne kadar? Konuyla ilgili olarak İletişim Başkanlığından düzenli bir şekilde bilgilendirme yapılıyor. İşte son rakamlar:

Google Haberlere Abone ol
Biz bize yeteriz Türkiyem ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgınında mağdur duruma düşen vatandaşlara yardım etmek isteyen vatandaşların bağışlarda bulunması için başlattığı "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasında şu ana kadar toplanan paranın miktarı her gün düzenli olarak açıklanıyor. Peki, "Biz bize yeteriz Türkiyem ne kadar oldu?". İşte detaylar:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun aynı zamanda "Milli Dayanışma Kampanyası" ismi de verilen kampanya ile ilgili son olarak videolu bir açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığı yardım kampanyasının hedef alınmasına rağmen durdurulamadığını, millet ile devletin ilişkisine zarar verilemediğini söyledi. 

Altun yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: Virüs sınırlarımıza girmeden önlemlerimizi aldık. Devletimizin vatandaşlarımız ile köprü olan yardımlarından rahatsız olanları biliyoruz. 1 milyar 415 milyon TL kampanyamıza destekte bulunuldu. 46 milyon TL de SMS desteği yapıldı. 

İşte Altun'un o açıklaması:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki farklı dinlerin temsilcilerine Milli Dayanışma Kampanyası'na verdikleri destek için teşekkür etti.

Erdoğan, Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul-Ankara Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Mor Filüksinos Yusuf Çetin, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan ve Türk Yahudi Toplumu Başkanı Erol Kohen'i telefonla aradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, farklı dinlerin temsilcilerine Milli Dayanışma Kampanyası'na verdikleri destek için teşekkür etti.

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar