Bitcoin yorum: Düşer mi çıkar mı, alt coinler ne olacak?

Bu tip dönemlerde Bitcoin'in %0,5'lik düşüşü bile altocinlerde %2 ila %10 arası düşüşlere sebep olabiliyor. Buna da hazırlıklı olunmalı.

Google Haberlere Abone ol
Bitcoin yorum: Düşer mi çıkar mı, alt coinler?

Bu hafta ABD enflasyon verileri bekleniyor ve bu da ktipro borsalarının amiral gemisi olan Bitcin'in yükselmesini önlüyor, hatta düşmesine neden oluyor.

Bitcoin ciddi bir dominansa sahip olduğu için de altcoinler doğrudan etkilenebiliyor.

Şu günlerde Bitcoin para toplaya toplaya kendini yukarı taşıyor.

Ayı sezonundan kurtuluş hareketleri yapıyor.

Anlık 200-500 Dolarlık ataklar deniyor.

Ancak 500-2000 Dolarlık ataklar alışkın yatırımcıya güven sağlıyor.

Son 2 adet 500 dolarlık atak geri teptiği için piyasa yüksek olsa da eski yatırımcıyı korku saldı ve ellerindekileri satmaya başladılar. Bundan dolayı altcoinlerde düşüş var.

Bu tip dönemlerde Bitcoin'in %0,5'lik düşüşü bile altocinlerde %2 ila %10 arası düşüşlere sebep olabiliyor. Buna da hazırlıklı olunmalı.

Öte yandan böyle zamanlarda Bitcoin'in gücen sağlayan hareketlerine devam etmesi ise altcoinlerde son günlerde yaşadığımız mini rallilere sebep oluyor. Bunlara da hazırlıklı olunmalı.

Anlayacağınız, her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Ekstradan strese gerek yok.

Büyük resme son bir ayda baktığımız zaman en sağda yani son bir kaç gün içinde bir ikili tepe / çatal'ın oluştuğunu da görüyoruz.

Bu da aslında tehlikeli bir formasyona dönüşebilir ve Çatal kendi sapına inebilir yani 21,6 K'ya kadar düşen bir Bitcoin fiyatı söz konusu olabilir.

Öte yandan yukarıdaki bültende geçen hiç bir şey yahut sadece yarısı gerçekleşebilir. Zira her gün, her dakika kolayca manipüle edilen bir borsa söz konusu. Yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.


 

Yorumlar