Bismil Belediyesi, Kurban Bayramı’na hazır

Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için 24 saat esasına göre görevinin başında olacak.Hazırlıklar kapsamında kurban kesim yeri...

Google Haberlere Abone ol
Bismil Belediyesi, Kurban Bayramı’na hazır

Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için 24 saat esasına göre görevinin başında olacak.

Hazırlıklar kapsamında kurban kesim yeri olarak belirlenen noktalar vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için temizlik çalışmaları yaparak hazır hale getirdi. Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Bismil Belediyesi Başkanı ve Kaymakam Turgay Gülenç, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için zabıta ve temizlik işleri birimlerinden oluşan ekiplerin görevlendirildiğini ifade etti.

"Tüm önlemler alındı"

Bayram boyunca vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için görev başında olacaklarını vurgulayan Gülenç, “Kurban Bayramı’na sayılı günler kala halkımızın huzur ve güven içinde bayramlarını geçirebilmeleri amacıyla belediye olarak tüm önlemleri aldık. Bayram süresince, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı belediyemiz zabıta ve temizlik işleri müdürlüğü ekipleri görev başında olacaklar. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramını şimdiden kutlar, bayramın hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi.

Yorumlar