Bişar Özbey nereli, kimdir, aslen nereli, kaç doğumlu, Karslı mı, kaç yaşında, hangi takımlı?

Bişar Özbey nereli, kimdir, aslen nereli, kaç doğumlu, Karslı mı, kaç yaşında, hangi takımlı, sorusu Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı Var Odası programına katıldıktan sonra en çok sorulan sorulardan oldu. Peki, Bışar Özbey kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Bişar Özbey nereli, kimdir, aslen nereli, yaşı kaç

Bişar Özbey nereli, kimdir, aslen nereli, kaç doğumlu, Karslı mı, kaç yaşında, hangi takımlı sorusu Ertem Şener'in Ocak 2020'de kendi Youtube kanalına onu misafir almasıyla gündeme geldi. Gerçek adı Bışar şeklinde yazılıyor; ancak birçok kişi Bişar olarak okuyor ya da anlıyor. Peki, Bişar Özbey nereli, kimdir, aslen nereli, kaç doğumlu, Karslı mı, kaç yaşında, hangi takımlı? İşte sorulardan bazılarının cevapları:

Bışar Özbey kimdir, nereli, mesleği ne?
Bışar Özbey kimdir? Bişar Özbey nereli, kaç yaşında, mesleği nedir, ne iş yapıyor, hangi takımı tutuyor?

 

Ertem Şener, Ahmet Çakar ile birlikte yorum yaptığı Youtube kanalına ilk kez 22 Ocak 2020 tarihinde Bışar Özbey'i de çıkardı.

Özbey'in kendine has kişiliği ilk program itibariyle sporseverlerde ilgi uyandırdı. Peki, kimdir bu Bişar Özbey? İşte Bışar Özbey hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Bişar Özbey, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu bir avukattır. 

Aynı üniversitede hukuk alanında yüksek lisans yaptı.

Özbey Hukuk - Danışmanlık isimli bir şirketi var. 

Avukatlık mesleğinin yanında aynı zamanda spor yorumculuğu da yapmaktadır. 

Özbey Hukuk Danışmanlık Bürosunun kurucusu olan Bışar Özbey, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Üniversite eğitimini de yine İstanbul'da Beykent Üniversitesi'nde burslu olarak okudu. Kendi açıklamasına göre dört yıllık hukuk fakültesini 3 yılda bitirerek Türkiye'de bir ilke imza attı. 

Bışar Özbey kimdir? Bişar Özbey nereli, kaç yaşında, mesleği nedir, ne iş yapıyor, hangi takımı tutuyor?
Bışar Özbey

 

2019-2020 yılları arasında Sakaryaspor'da yöneticilik de yapan Bışar Özbey, Akhisar Belediyespor Kulübü'nde de yöneticilik görevine başladı. Asbaşkanlık olan görevi halen devam ediyor.

Bışar Özbey'in nereli olduğu konusunda elimizde kesin bir bilgi olmamasına karşın; Sakarya ya da Manisalı olduğu tahmin edilmektedir. Şanlıurfa ile de ilişkisi olduğu bilinyor; ancak nasıl bir ilişkisi olduğu ise kesin olarak bilinmiyor.

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Bışar Özbey'i Rasim Osan Kütahyalı'ya benzeterek spor yorumculuğu konusunda önemli işlere imza atacağına inandığını söylemişti.

BIŞAR ÖZBEY HANGİ TAKIMLIDIR?

Sakaryaspor ve Akhisarsporda yöneticilik yapsa da Bışar Özbey koyu bir Galatasaray taraftarıdır.

Bışar Özbey'in yorum programına katılmasından sonra hakkında bazı forumlarda yapılan yorumlardan bazıları şöyle: 

bu adam konuşamıyor, pelteliyor, yalpalayan araba gibi ne dediğini dinleyemiyorum, rok'un tırnağı olamaz boşa şişirmesin kimse o hamur yok bunda, daha normal konuşamıyor.

 

tv100'de ertem şener'in sunuculuğunu yapacağı çakma beyaz futbol'da (var odası) yer alacak olan çakma rasim ozan kütahyalı.

 


 

Yorumlar

AKİGO ADAM GİBİ ADAM YÜCE ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSİN