Birmot Zincirlikuyu Şubesi'nden 9 bin 187 adetlik araç satışı

-Birmot Zincirlikuyu Şubesi, ağustos sonu itibarıyla 9 bin 187 adetlik araç satışı rakamına ulaştı

Google Haberlere Abone ol
Birmot Zincirlikuyu Şubesi'nden  9 bin 187 adetlik araç satışı

İSTANBUL (AA) - Birmot Zincirlikuyu Şubesi, ağustos sonu itibarıyla 9 bin 187 adetlik araç satışı rakamına ulaştı.

Birmot açıklamasına göre, Birmot’un Zincirlikuyu Şubesi, 2017 yılının ilk sekiz ayında araç satışlarında gösterdiği performans ile Türkiye genelinde en çok Fiat, Alfa Romeo, Jeep satışı gerçekleştiren bayii olmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Birmot Zincirlikuyu Şubesi’nin Müdürü Mürsel Yakut, "Otomotiv pazarında yüzde 2,3 oranında daralma yaşandığı bir dönemde, Ağustos sonu itibariyle Fiat, Alfa Romeo, Jeep araç satışlarında 9 bin187 adet ile Türkiye'deki tüm bayiler arasında birinci durumdayız." ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte bir önceki yılın aynı dönemine göre toplam satışlarda yüzde 38 ve çok önem verdikleri perakende satışlarda da yüzde 34 büyüme gösterdiklerini belirten Yakut, ayrıca 11 bin 650 servis müşterisine Türkiye ortalamasının üzerinde müşteri memnuniyeti neticeleriyle hizmet verdiklerini aktardı.

İkinci el, sigorta ve finansman neticeleriyle de fark yarattıkları ve kendilerini her anlamda çok mutlu eden başarılı bir yıl geçirdiklerini dile getiren Yakut, elde ettikleri başarının arkasında Koç Grubu’nun müşteri memnuniyetine verdiği öneme dayanan, daima en iyi olma hedefiyle mükemmel uyumla çalışan ekibinin olduğunu belirtti.

Yorumlar