Birileri yakıp yıkar, birileri yapar FOTO

Van'ın İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristlerce molotofkokteyli atılarak yakılan anaokulu, onarım çalışmasının ardından eğitim öğretime açıldı

Google Haberlere Abone ol
Birileri yakıp yıkar, birileri yapar FOTO
Sonhaberler / Haber Merkezi

Van'ın İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristlerce molotofkokteyli atılarak yakılan anaokulu, onarım çalışmasının ardından eğitime açıldı.

İpekyolu ilçesinde 22 Ekim'de PKK'lı teröristlerce kapı ve camları kırılarak içeri girilen ve ardından molotofkokteyli atılarak yakılan Seyit Fehim Mahallesi'ndeki Atatürk Anaokulu'nda başlatılan onarım çalışması tamamlandı.



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 80 bin lira harcanarak içerideki malzemelerin tamamının yenilendiği okulda, kapı ve pencereler de onarıldı. Boyama işlemlerinin de tamamlanmasıyla okul, eğitim öğretime yeniden açıldı.



İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, terör örgütü PKK'nın anaokuluna saldırarak çocukların geleceğini karartmak istediğini söyledi.

Eğitim öğretimin aksamaması için saldırının hemen ardından okulda çalışma başlattıklarını anlatan Yavuzer, şöyle konuştu:



"Okulumuzda gece gündüz çalışılarak kısa sürede eğitim öğretime hazır hale getirdik. Okulumuzun eğitim öğretime tekrar açılmasıyla öğrencilerimiz de gelmeye başladı. Öğretmenlerimizin moral ve motivasyonu oldukça iyi ve eskisinden daha şevkli ve daha azimliler. Ayrıca saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanmış olması da mutluluk verici."

Yorumlar

ihsan Allahutealanın emri var siz dünyayı imar edin diyor ama islam düşmanı pkk hdp bilmezki