Biri düşüp ağır yaralandı, diğeri son anda kurtarıldı

Samsun'da anneleri karınlarını doyurduktan sonra uyuya kalmasının ardından kanepe üzerine çıkan ikiz bebeklerden biri kafa üstü kaldırıma düşerek ağır yaralandı. Diğer ikiz kardeş ise olay yerinden geçen kuryenin son anda pencereye tırmanması sonucunda kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Biri düşüp ağır yaralandı, diğeri son anda kurtarıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, anne çocuklarının karnını doyurduktan sonra uyuya kaldı. Bu sırada kanepe üzerinden açık olan pencereye ulaşan bebeklerden biri kafa üstü kaldırıma düştü. 

Eymen ve Seymen kardeşlerden 1,5 yaşındaki Eymen bebeğin yere düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ekiplerine bildirirken ikizlerden Seymen bebeğinde pencerede olduğunu farkettiler.

SEYMEN'İ KURYE KURTARDI

Diğer kardeşinde pencerede olduğunu görünce çevreden yardım isteyen vatandaşlar o sırada siparişini teslim edip geri dönen motorlu kuryenin yardımıyla Seymen bebeği kurtardı. Kurye Metin Duman (29) penceredeki bebeği görüp hemen motorunu kenara çekti. Hiç beklemeden aydınlatma direğine tırmanan Duman, son anda Seymen bebeği kurtardı.

ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kafa üstü kaldırıma düşen Eymen bebek olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken bebeğin kafasında kırıklar olduğu ve ağır yaralı olduğu belirtildi. Anne Çiğdem Aygün ise hastanede göz yaşına boğuldu.

Yorumlar