"Bireysel hatalardan çok puan kaybettik"

- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Açıkgöz: "Çok iyi hazırlandığımız ve kazanmamız gereken bir maçı farklı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum"

Google Haberlere Abone ol
"Bireysel hatalardan çok puan kaybettik"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, 4-0 yenildikleri Osmanlıspor karşılaşmasına ilişkin, "Çok iyi hazırlandığımız ve kazanmamız gereken bir maçı farklı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum." dedi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Açıkgöz, yaşadıkları zor sürece rağmen mücadele ettiklerini, maç kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Bir türlü bireysel hataların ve geriye düştükten sonra oyundan kopmanın önüne geçemediklerini aktaran Açıkgöz, "Osmanlıspor maçı bizim için çok önemliydi. Birçok eksiğimiz olmasına rağmen bu bilinçle maça çıktık. İyi de başladık. Bireysel hatalardan ardı ardına gol geldi. Bireysel hatalardan çok puan kaybettik. Çok iyi hazırlandığımız ve kazanmamız gereken bir maçı farklı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Umarım kalan maçlarımızda bu hatalardan arınır ve puanlar almaya başlarız. Bunun çalışmasını yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Levent Açıkgöz, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

Yorumlar