BİREVİM'den “tam da şimdi istihdam!” vurgusu…

Geliştirdiği, “Sürdürülebilir Tasarruf Finansı” modeliyle kısa zamanda sektöre dinamizm kazandıran BİREVİM’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, geçtiğimiz bu zorlu dönemde “istihdam ve teknolojinin” önemine dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
BİREVİM'den “tam da şimdi istihdam!” vurgusu…

Geliştirdiği, “Sürdürülebilir Tasarruf Finansı” modeliyle kısa zamanda sektöre dinamizm kazandıran BİREVİM’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, geçtiğimiz bu zorlu dönemde “istihdam ve teknolojinin” önemine dikkat çekti. Çiftçi, BİREVİM ailesi olarak, içinden geçtiğimiz bu dönemde, birlikte tasarruf kültürünün dünden daha önemli olduğuna inandıklarını söyledi. Tasarruf sahiplerine olan sorumluluklarını yerine getirmenin, daha çok çalışmanın, ülke ekonomisine destek olmanın tam zamanı olduğunu ifade etti. Bu inançla ve niyetle 2020 Mart ayında BİREVİM Ailesine 138 kişilik yeni istihdam daha kazandırdıklarını, yıl boyunca da planladıkları tüm istihdam hedeflerine ve yatırımlarına da devam edeceklerini vurguladı. 

3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finansı sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM”, tüm dünya olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete sunduğu 4 yeni şube ile ekonomik canlanmaya katkı yapmaya devam ediyor. BİREVİM ayrıca, bünyesindeki mühendislerin çalışmaları ile devreye aldığı, sektörde ilk ve tek gerçek sistem entegrasyonuna sahip Görüntülü İletişim Sistemi (GİS) ile hem BİREVİM çalışanlarına uzaktan erişim ve hem de tasarruf sahiplerine, evlerinin konfor ve sağlıklı ortamında hizmet almaları olanağı sunmaya başladı.

Gün yatırım yapma, daha çok çalışma ve istihdamı artırma günüdür

Öncelikle Koronavirüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden tüm insanlara baş sağlığı, yakınlarına sabır ve hastalananlara acil şifalar dileyen BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, tam da böyle dönemlerde “yola devam ederek” bu süreci atlatacağımızın altını çizerek; “Hangi sektörde olursa olsun tüm kurumlara, tam da bu dönemlerde teknoloji ve istihdam konusunda önemli görevler düşüyor. Böylesi dönemler, özellikle teknolojinin yeni istihdam olanakları sunduğu dönemlerdir ve ülke olarak bu fırsatı iyi kullanmamız gerekiyor. Biz de şirket olarak teknolojinin getirdiği bu fırsatları doğru şekilde değerlendirerek, hızımızı kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Aldığımız tüm bu önlemler ile “#evdekal”arak ama çalışarak, ekonominin canlılığına katkıda bulunabildiğimiz ve toplumumuza fayda sunabildiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

BİREVİM için, her bir çalışanının değerinin, her bir tasarruf sahibine karşı sorumluluklarının her şeyin ötesinde olduğunu vurgulayan Çiftçi; böylesine kritik bir zamanda, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tüm koruma önlemlerini aldıklarını, bu kurumların önerdiği hijyeni, hem BİREVİM genel müdürlüğünde hem de şubelerinde uyguladıklarını ve uygulamaya da devam edeceklerini belirtti.

 Tasarruf Sahiplerini evlerinin konforunda ev sahibi yapan “GİS”

Açıklamasında, tasarruf ve teknoloji konusuna kuruldukları günden beri verdikleri somut öneme ve yatırımlara dikkat çeken Murat Çiftçi; “Bir BİREVİM iştiraki olan teknoloji firmamız Teba Teknoloji bünyesindeki mühendislerimizin çalışmalarıyla, sektörümüzün ilk ve tek gerçek sistem entegrasyonuna sahip Görüntülü İletişim Sistemi (GİS) ile hem tasarruf sahiplerimize “evde kal”arak erişim imkanı sunduk hem de yeni istihdam olanakları oluşturduk.” dedi.

Özel destek ve uygulamalarla sağlık çalışanlarının da yanındayız

Firma tarafından yapılan açıklamada, “BİREVİM olarak, ulusça içinden geçtiğimiz bu zor ve sıkıntılı günlerde, insanlığa en büyük faydayı sağlayan, zor günlerin kahramanı sağlık çalışanlarının ve tasarruf sahiplerinin, farklı destek ve uygulamalarla hayatlarını daha da kolaylaştırdıklarını vurguladı.

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar