Birevim ev, araba faizsiz, peşinatsız mümkün mü?

Birevim ev, araba faizsiz, peşinatsız mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Birevim ev, araba faizsiz, peşinatsız mümkün mü?

Birevim ev, araba faizsiz, peşinatsız mümkün mü?

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, konut hayali kuranların Birevim ile peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olabileceğini bildirdi.

Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, ev alırken yaşanan en büyük zorluklardan olan peşinat ve faiz sıkıntısının Birevim ile son bulduğunu, farklı yöntemlerle her gelir grubuna uygun alternatifler sunan şirketin vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev alma hayallerinin gerçekleşmesini sağladığını aktardı.

"Ev sahibi olmak isteyen bir kişi faiz ya da adı her ne olursa olsun evin değerinin üzerinde bir fark ödemek istemiyorsa bunun çözümünü Birevim'in tasarrufa dayalı tamamen faizsiz ev alma yöntemlerinde bulabiliyor." ifadesini kullanan Çiftçi, bu yöntemlerin peşinatsız ve küçük taksitlerle ev sahibi olmanın yolunu açtığını vurguladı.

Çiftçi, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların öncelikleri arasında kiradan kurtulup kendi evine taşınmak olduğunun altını çizerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye şartlarında bunun sadece iki yolu var. Bunlar; peşin para ya da kredi kullanarak ev sahibi olmak. Bu noktada kredi kullanamayanlara ve peşinat sıkıntısı çekenlere Birevim olarak çözüm sunuyoruz. Evinizi kredi kullanıp borçlanarak üstelik yüksek faizler ödeyerek almak yerine, Birevim'in tasarrufa dayalı tamamen faizsiz yöntemleriyle hiç fark ödemeden kolaylıkla alabilirsiniz. Böylelikle evinizi hiç fark ödemeden aldığınız için ucuza mal etmiş olursunuz. Hem faiz olmadığı için hem de 240 aya kadar taksit yaptırabildiğiniz için çok düşük taksitler ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peşinatsız da ev sahibi olabilirsiniz. İstediğiniz yerden beğendiğiniz bir evi yeni veya ikinci el alabilirsiniz."

"EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN İKİ FARKLI YÖNTEM VAR"

Çiftçi, Birevim'de ev sahibi olmak isteyenlerin teslim tarihi açısından iki farklı yöntemden yararlanabildiğini kaydederek, "İlk yöntemde (Sıra Tespitli Yöntemler) ev sahibi olmak isteyen kişilere evlerini teslim ederken kullandığı uygulama sıralamadır. Birevim'de evlerin hemen teslimi yok demek yanlış olacağı gibi, herkesin evinin hemen teslim edildiği söylemi de yanlış olur. 100 kişinin ev sahibi olmak istediğini düşünelim. Bu 100 kişi ilk aydan başlayarak sırayla ev sahibi olurlar. 100 kişinin tamamı Birevim'in uygulamış olduğu yöntemlerle ortalama 50 ay içerisinde ev sahibi olmuş olur." değerlendirmesinde bulundu.


 

Yorumlar