Bircan Bali neden ayrıldı? Kendisi açıklamıştı

Bircan Bali, "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programının sunuculuğunu neden bıraktığını yaptığı kısa açıklamada ifade etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Bircan Bali neden ayrıldı? Kendisi açıklamıştı

Bircan Bali neden Söylemezsem Olmaz isimli magazin programından ayrıldığına ilişkin kısa bir açıklama yaparak kamuoyunu aydınlatmıştı.

BİRCAN BALİ NEDEN AYRILDI?

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programının demirbaş isimlerinden biri de Bircan Bali'ydi. Ancak yeni sezonda Bali programdan ayrıldığını sürpriz bir şekilde duyurdu.

Beyaz TV'nin hafta içi her gün yayınladığı magazin programı olan Söylemezsem Olmaz ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 8 sezondur sunuculuğunu yapan Bircan Bali programa devam etmeyeceğini açıkladı. Peki Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali neden ayrıldı?

İşte Bircan Bali'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı:  "Değerli takipçilerim ve seyircilerim; 8. sezonu bitirdiğim Söylemezsem Olmaz programında bu yıl yer almayacağımı belirtmek isterim. Magazin programları için misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. TV hayatıma yeni renklerle devam etmeyi istiyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler"

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Söylemezsem Olmaz programının moderatörü ve sunucusu Bircan Bali kimdir?

Bircan Bali kimdir
Bircan Bali

 

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaya başladı.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile Eylül ayında nikah masasına oturdu.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ ERKEK SUNUCUSU ARTO KİMDİR

Söylemezsem Olmaz sunucularından erkek olanı Arto'dur. Arta kimdir?

Arto, 1966 yılında İstanbul, Fenerbahçe'de dünyaya geldi. Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Asıl adı Harutyan Dalga'dır. Baba tarafı Artvin Hopa doğumlu, anne tarafı Kayseri'den gelme. Özel Şişli Koleji mezunudur. 2010 – 2013 seneleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümlerinde okudu.

Söylemezsem Olmaz sunucuları kim 2022 sezonu kimler sunuyor, isimleri nedir
Söylemezsem Olmaz sunucuları kim 2022 sezonu kimler sunuyor, isimleri nedir

 

Arto, 1992 yılında Etiler’de bir gece kulübünün alt katındaki İtalyan restoranının yöneticisi bir kız arkadaşının yanında kendi de yönetici olarak çalışmaya başla 1994-95 yıllarında işletmenin adını 'Cımbız' olarak koyduğu kulüp olan bölümünde halkla ilişkileri yönetmiş. Magazin dergilerinin kapaklarını da yine kendisi çıkarmış. Orada çalışan Tolga ve Cumhur adlı iki solistten, günün birinde birinin ayrılması ve diğerinin de burun ameliyatı olması gerektiğinden yerine çıkartılacak solist pek yer dolduramadığı için, arada o da 3-5 şarkı söylemeye

Yorumlar