Demir Yaman diziden çıktı mı, ayrıldı mı, öldü mü, geri mi dönecek?

Demir Yaman diziden çıktı mı, öldü mü, Demir Yaman diziden ayrıldı mı? Karakteri canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir veya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir rolünde oynayan oyuncu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Fekeli'nin ayrılmasından sonra Demir'in diziye döneceği söylentileri arttı.

Google Haberlere Abone ol
Demir Yaman diziden çıktı mı, ayrıldı mı?

Demir Yaman yaman diziden çıktı mı, öldü mü, diziden ayrıldı mı geri dönecek mi? Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaman karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman rolünde oynayan oyuncu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Bir Zamanlar Çukurova Demir öldü mü, Demir Yaman diziden ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaman öldü mü, diziden ayrıldı mı?
Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaman öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Adana'nın önde gelen ailelerinden Yaman ailesinin oğlu Demir Yaman'ı Murat Ünalmış canlandırıyor.

Murat Ünalmış aslen Kayserili'dir. 

23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi.

Ünalmış, ortaokul döneminden sonra İstanbul'a gelir. 

Murat Ünalmış'ın asıl mesleği basketbol oyunculuğudur.

Fenerbahçe'nin basketbol takımında oynadı. 

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitiren Ünalmış, sinema ve dizi oyunculuğu kariyerine Akademi İstanbul'da başladı. 

Kurşun Yarası, Sınırlı Aşk ve Hayat Bağları gibi dizilerden tanıdığımız Murat Ünalmış, Deli Duran ve Üç Kadın sinema filmeleriyle de kamera önüne çıkmıştı. 

Birce Akalay ile evlenen Murat Ünalmış 1,5 yıl sonra boşandı. 

Sevda Kuşun Kanadında dizisinde kariyerinin zirvesine çıkan Murat Ünalmış,  Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle de kariyer zirvesindeki yerini sürdürüyor.

Demir Yaman, dizinin son bölümünde Züleyha tarafından tabancayla vurularak yaralanıyor. Demir, hastanede yoğun bakıma alınırken Züleyha ise elleri kelepçelenerek cezaevine gönderiliyor. 

Demir, annesi Hünkar'ın elleriyle ördüğü onunda başrolünde olduğu Züleyha'nın hayatını başkalaştırma senaryosunun gelinen noktasında en büyük acıları çekenlerden biri haline geliyor. Her şeye rağmen bütün günahlarına rağmen Züleyhayı sevmeye devam eden Demir Yaman, en sonunda dayanamayarak bir kez daha onu evladından koparmak zorunda kalıyor. 

Bu kararı almasının altında yatan neden ise Züleyha'nın bir kez daha Yılmaz görüştüğünün ortaya çıkması hadisesidir. Aslında bambaşka bir nedenle Yılmaz'ın yanına giden Züleyha, bu hareketinin bedelini ağır öder. Sonrasında ise evladından olur. Evladından olmanın kızgınlığıyla Demir'e silah çeker.

GERİ DÖNECEK İDDİASI

Demir Yaman'ın yani Murat Ünalmış'ın diziye tekrar geri döneceği belirtiliyor. İddiaya göre Fikret Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık ile araları bozuk olduğu için diziye ara veren Murat Ünalmış, Alışık'ın diziye veda etmesiyle birlikte dönüş bileti aldı.

Demir'ın yakında diziye tekrar dahil olması bekleniyor.

 


Behice'nin trajik sonu:

 

Yorumlar