Bir kadının tehdit edildiği video tepkilere neden oldu

Sosyal medyada yayılan bir görüntü izleyenleri dehşete düşürdü. İsminin Mazlum Altun olduğu iddia edilen bir şahıs bir kadına gönderdiği videoda "Hani diyorlar ya Türkiye'de kadın cinayeti... Kadın var ya adama her şeyi, her pisliği yaptırır" sözlerini kullanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir kadının tehdit edildiği video tepkilere neden oldu

Türkiye, her gün yeni bir kadın cinayetiyle sarsılıyor.

Toplumda bir ur gibi büyüyen kadın cinayetlerin bir yenisi dün Ordu'da eklenmişti.

Evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan ve kalbinin ikiye bölündüğü belirlenen Ceren Özdemir cinayetinin hemen ardından bir şahsın bir kadına gönderdiği tehdit mesajı infiale neden oldu.

Türkiye Ceren Özdemir'e ağlarken bir kadının tehdit edildiği video sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Adının Mazlum Altun olduğu paylaşımlarından anlaşılan bir sosyal medya kullanıcısı yayınladığı videoda küfürler ederek bir kadını tedhit ediyor.

"Sen bittin, kendini ölmüş bil" gibi sözlerle bir kadını tehdit ettiği anlaşılan Altun, işlenen kadın cinayetlerini de örnek göstererek, "Hani diyorlar ya Türkiye'de kadın cinayeti... Kadın var ya adama her şeyi, her pisliği yaptırır" ifadelerini kullanıyor.

"GAZABIMDAN KURTULAMAYACAKSIN!"

Paylaştığı görüntülerde sıkça küfürlerle hitap ettiği kadına "Sen benim gazabımdan kurtulamayacaksın" diye tehditler savuran şahsa tepkiler çığ gibi büyüdü.

Görüntüleri gören duyarlı sosyal medya kullanıcıları "#MazlumAltunTutuklansın" etiketi ile emniyet birimlerine çağrıda bulundu.

Öte yandan emniyet birimlerinin söz konusu videoyu ihbar kabul edip kişi için harekete geçtiği öğrenildi.

DEFALARCA İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Mazlum Altun'un 20 yaşlarında olduğu öğrenilen genç bir kadını daha öncede defalarca tehdit ettiği iddia edildi. Genç kızın tehditler yüzünden defalarca kez intihara kalkıştığı da öne sürüldü. Ölümden dönen genç kadının 3 gün yoğun bakımda kaldığı da ifade edildi.

Yorumlar