Bir Başkadır dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Bir Başkadır isimli dizi son günlerin en çok tartışılan dizisi olduğu kadar aynı zamanda hangi kanalda yayınlandığı en çok merak edilen dizi de oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bir Başkadır dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Bir Başkadır isimli dizi son günlerde hikayesi, oyuncuları ve değindiği konular bakımından en çok tartışılan dizilerden biri oldu. Diziyi tartışanların yanında onu duyup da nerede yayınlandığını merak edenler de var. Peki, Bir Başkadır hangi kanalda yayınlanıyor. 

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman ve Funda Eryiğit gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Derya Karadaş gibi oyuncular da var.

'Bir Başkadır' dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. 'Meryem' ve ailesinin yaşadığı köyün çekimleri, Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde yer alan Tokatköy'de yapıldı. Sinan karakterinin yaşadığı residence daire ise, Avrupa Yakası'nda yer alan Şişli ilçesindeki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan gökdelenin içinde bulunuyor. Bunun haricindeki sahneler ise İstanbul'un çeşitli semtlerde çekildi.

Dizi televizyon kanallarında değil sadece internet üzerinden ücretli abonelik sistemiyle çalışan Netflix isimli sitede yayınlanıyor. 

Netflix sitesine abonelik ücreti ve nasıl abonelik yapılacağını merak edenler için detay şurada:

Netflix sitesine abonelik aylık 18 TL'dir. 

Siteye abone olmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

https://www.netflix.com/tr/ 

Bir Başkadır dizisinin resmi fragmanı:

 

Yorumlar