Biotrend Enerji’ye Yeni İnsan Kaynakları Direktörü

 Biotrend Enerji’de üst düzey bir atama gerçekleşti; Alpay Taşyürek şirketin İnsan Kaynakları Direktörü ünvanıyla yeni görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Biotrend Enerji’ye Yeni İnsan Kaynakları Direktörü

Alpay Taşyürek, Biotrend Enerji’nin yeni İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. 

Alpay Taşyürek, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstriyel İlişkiler bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi. Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri bölümünde tamamlayan Taşyürek, doktora çalışmalarını Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk bölümünde sürdürmektedir.

Alpay Taşyürek, 1997 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş olarak başladığı kariyerinde; personel istihbaratı, iş hukuku ve insan kaynakları alanlarında uzmanlaştı; banka-finans, enerji, üniversite, holding gibi farklı sektörlerde görev aldı. 

İş Hukuku ve insan kaynakları alanlarında üniversitelerde dersler ve eğitimler veren Taşyürek, işe iade davaları ve mobbing üzerine kitap yazmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Biotrend Enerji CEO’su Osman Nuri Vardı: “İnsan kaynakları, bir şirketin en önemli kaynağı olan çalışanlarının mutluluğunu ve katılımını sağlamayı amaçlayan çok yönlü bir departman.”

Biotrend Enerji’de gerçekleşen yeni İnsan Kaynakları Direktörü pozisyon atamasıyla ilgili konuşan CEO Osman Nuri Vardı: “İnsan kaynakları, bir şirketin en önemli kaynağı olan çalışanlarının mutluluğunu ve katılımını sağlamayı amaçlayan çok yönlü bir departman. Bünyemizde önemli bir pozisyona liyakatli bir atama gerçekleştiğine inanıyorum, Alpay Taşyürek’e Biotrend Enerji’ye hoş geldiniz diyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar