BingX 2022 Futbol Karnavalı başlıyor

BingX tarafından 2022 Dünya Kupası için heyecan verici bir Karnaval programı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
BingX 2022 Futbol Karnavalı başlıyor

20 Kasım- 18 Aralık tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek 22. Dünya Kupası futbol turnuvası, tüm dünya heyecanla bekliyor. Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, bu heyecanı paylaşmak için futbol temalı olan mega karnavalın ayrıntılarını ve ödüllerini açıkladı. Katılımcılar, BingX çeşitli oyunlar oynayarak ve yaptıkları al-sat işlemleriyle 600.000 USDT'ye kadar ödül havuzundan yararlanabilecek ve BTC ve ETH gibi popüler kripto paraları elde edebilecekler. Ayrıca, Dünya Kupası Finali'ne bilet ve ünlü futbol yıldızlarının formalarına kazanma imkânı olacak.

Bu hafta başlayan futbol karnavalına tüm BingX kullanıcıları, farklı aşamalarda çeşitli oyunlara katılabilecekler. Bu mega etkinlikte, tüm oyunlar Dünya Kupası temasının yanı sıra program ve aşamalı ödül sistemiyle yakından bağlantılı olacak.

“Daha fazla kullanıcının bu büyük etkinliği bizimle kutlamasını ve eğlenmesini diliyoruz." diyerek sözlerine başlayan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları aktardı. “Yatırım getirilerinin yanı sıra, bu sefer gerçekten iyi vakit geçirebilirler. Tüm kullanıcıların zevk alabilmesi için oyun sistemini daha fazla seçenek ve ödüllerle zenginleştirdik. Kullanıcılarımızdan olumlu tepkiler gelmesini umuyoruz ve onların göstereceği performans kesinlikle bizi turnuvayı bir adım ileriye taşımaya itecek. Heyecan verici ve unutulmaz bir BingX Dünya Kupası Karnavalı olacağından eminiz.”

Yorumlar