Binance maaşlı staj başvuru şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? (Başvuru Formu)

Binance maaşlı staj programına katılmak isteyenler için başvuru süresini uzattı. Peki, Binance ücretli staj başvuru şartları nelerdir, kimler başvur uyapabiliyor? (Başvuru formu nereden alınabilir?)

Google Haberlere Abone ol
Binance maaşlı staj başvuru süresini uzattı

Binance ücretli yani maaşlı staj programına başvuru yapamayanlar için başvuru süresini uzatttığını açıkladı. Başvuru formu nereden alınır, nasıl başvuru yapılır? 

Binance'den yapılan açıklamada 26 Ekim 2022 tarihinde biten ücretli staj başvuru işlemlerinin 7 Kasım'a kadar uzatıldığı belirtildi. 

BİNANCE ÜCRETLİ STAJ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru yapmak isteyen şartları ve kimlerin başvuru yapabileceğini merak ediyor.

Konuyla ilgili olarak Binance'den açıklama geldi.

Açıklamada, "Binance olarak, Türkiye’nin en yetenekli öğrencilerine ulaşarak, onları geleceğe hazırlamayı hedefliyor ve gençlerimizin eğitimini destekliyoruz! Bu vizyona dayanarak, Türkiye’deki üniversite öğrencilerini proje tabanlı bir yaklaşımla geleceğin finansal teknolojileri ile tanıştıracağımız bir staj programı başlatıyoruz. Binance’de stajyer olmak isteyen üniversite öğrencileri, “Binance Internian Programı”na kendi sosyal medya hesaplarından aşağıdaki kriterleri karşılayan videoları paylaşarak başvurabilecek.

Başvurmak için aşağıdaki konuları kapsayan en fazla bir dakikalık bir video oluşturun.

İlk 15 saniye kendinizi tanıtın.

Ardından yaklaşık 15 saniye boyunca Binance’de çalışmak için sizi tam olarak neyin motive ettiğini anlatın.

Sonrasında ise yaklaşık 30 saniye Binance Türkiye’ye getirmek istediğiniz yenilikler ve değişikliklerden bahsedin.

Kazananların Seçimi

En yüksek etkileşime sahip 4 video ve Binance ekibi tarafından seçilen en yaratıcı 4 video olmak üzere toplam 8 başvuru ekibimiz ile mülakata davet edilecektir.

Ek olarak, bu programa katılan 20 kişiye de Binance markalı T-shirt hediye edilecek!"

BINANCE STAJ BAŞVURU FORMU

Binance staj başvuru adresi ise şöyle: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejMv8Fvpnx2SddgXhg5mSQsLBGNiXQBayGGUkKI_Dla16gJA/viewform

Yorumlar