BİM tefal düdüklü tencere geldi mi, düdüklü tencere fiyatları ne kadar?

BİM tefal düdüklü tencere geldi mi, aktüel ürünler kataloğunda ne zaman yer alacak? BİM'de satılan Tefal marka düdüklü tencerenin dışarıda fiyatı ne kadar, düdüklü tencerelerin fiyatları ne kadar genel olarak? İşte detayları:

Google Haberlere Abone ol
BİM tefal düdüklü tencere geldi mi, fiyatı ne?

BİM tarafından her hafta tüketicilere sunulan cazip fiyatlı ürünler arasında özellikle de mutfakta bol zaman geçiren hanımların yoğun ilgisini çekiyor. Her hafta birbirinden ilginç ürünler çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Ürünlerin fiyatları çok uygun olunca haliyle çok erken tüketiliyor. Bu nedenle hanımlar sık sık fırsat ürünlerini önceden takip ederek, bekledikleri ürünlerin geliş tarihini ve piyasa fiyatlarını araştırıyor. BİM'de bu aralar hanımların en çok dikkatini çeken ürün Tefal marka düdüklü tencere oldu. BİM Tefal düdüklü tencere fiyatı ile piyasadaki birçok emsalinden daha uyguna satışa sunuluyor. 

BİM tefala düdüklü tencere fiyatı 349 TL'den satışa sunuluyor. Peşin fiyatına 6 taksit imkanı da bulunan tencerinin beş güvenlik sistemi bulunuyor. Ayrıca 6 litre hacmine sahip tencere önümüzdeki günlerde aktüel ürünler kataloğunda yerini alacak. 

BİM TEFAL DÜDÜKLÜ TENCERE NE ZAMAN GELİYOR?

BİM Tefal düdüklü tencere ne zaman geliyor diye merak eden hanımlar için tarihini araştırıp bulduk. Buna göre şu anda BİM mağazalarında bulunmayan tefal düdüklü tencere 20 Mayıs Çarşamba günü satışa sunulacak aktüel ürünler arasında bulunuyor. Yani 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü BİM marketlerinden tefal düdüklü tencerenizi alabilirsiniz. 

BİM tefal düdüklü tencere

DÜDÜKLÜ TENCERE FİYATLARI NE KADAR?

BİM'de satışa sunulacak düdüklü tencereyi almak isteyen hanımlar öncelikle piyasa fiyatını da merak ediyor. Piyasada bu büyüklükte ve özellikle bir düdüklü tencere kaç liraya satılıyor? İşte detayları: 

Düdüklü tencerelerin piyasa fiyatlarından önce, aynı marka ve model diğer firmalarda kaç lirya satılıyor ona bakalım. 

BİM'de satışa sunulacak düdüklü tencerenin aynı marka ve modeli, yani 6 litre hacmi olan ve 5 aşamalı güvenlik önlemlerine sahip düdüklü tencere Hepsiburada alışveriş sitesinde 649 TL fiyatla satılıyor. Yine internetin ünlü alışveriş sitelerinden Trendyol'da aynı marka ve modeldeki bir düdüklü tencerenin fiyatı 799 TL'ye satılıyor. Bunun iki litre fazlası yani 8 litre hacimli olanı ise Amazon Türkiye'de 1.375 TL'ye satılıyor. Daha yüksek özelliklere sahip düdüklü tencere Hepsiburada 1.996 TL'ye satılıyor. 

İşte Tefal düdüklü tencerenin piyasa fiyatı:

Tefal düdüklü tencerenin piyasa fiyatı:

Diğer marka düdüklü tencerelerin piyasa fiyatları ise genel olarak şöyledir:

 

Yorumlar