BİM Steelseries kulaklık yorumları nasıl

BİM satılacak Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık yorumları, fiyatı, özellikleri, kullanıcı deneyimi kulaklığı yeni almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Uygun fiyata satılacağı belirtilen kulaklığı almak isteyenler öncelikle araştırma yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
BİM Steelseries kulaklık yorumları nasıl

BİM market zincirlerinde önümüzdeki haftalarda satılması planlanan Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık uzun zamandır bu kulaklığı almak isteyen ancak bir türlü alamayan oyuncular için muhteşem bir fırsat sunuyor. Çünkü piyasadaki fiyatının çok çok altında bir fiyata BİM marketlerinde 13 Ocak 2021 Çarşamba gününden itibaren Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklığı almak mümkün. 

Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık Damimarkalı aynı isimli şirketin ürünüdür. SteelSeries, kulaklık, fare, oyun aksesuarları ve yazılımı da dahil olmak üzere, bilgisayar çevre birimleri ve aksesuarları üreten uluslararası bir firmadır. 

BİM Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık yorumları, fiyatı, özellikleri, kullanıcı deneyimi nasıl?

Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık fiyatları normalde piyasada en ucuz 640 liradan satılıyor. Ancak 13 Ocak Çarşamba günü BİM marketlerinde 349 liradan yani neredeyse yarı fiyatına satışa sunulacak. Hal böyle olunca da oyuncuların dikkati buraya çekildi. 

BİM Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık yorumları, fiyatı, özellikleri, kullanıcı deneyimi nasıl?

 

Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık fiyatı ortalama piyasada şöyle:

BİM Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık yorumları, fiyatı, özellikleri, kullanıcı deneyimi nasıl?

 

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ HAKKINDA

Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık üzerindeki sezgisel kontrollerle anında sesi ayarlayabilir ve mikrofonun sesini kısabilirsiniz. AirWeave kulak yastıkları kulaklarınızı serin ve kuru tutar. Xbox ONE ve Windows 10’da bulunan orijinal 3D uzaysal ses özelliklerini andıran özelliği var.

Gürültü engelleme amacıyla uçak personelinin kullandığı Arctis ClearCast mikrofon özelliği bulunuyor. Baş büyüklüğüne göre kolayca ayarlanabilirken aynı zamanda hafif ve dayanıklı kalması için güvenilir üretilmiştir.

BİM Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık yorumları, fiyatı, özellikleri, kullanıcı deneyimi nasıl?

PC, PS4, Xbox ve Switch de dahil olmak üzere evrensel 3.5mm kablolu bağlantı aracılığıyla tüm oyun platformları için üretilmiştir. Ödüllü Arctis 7’deki hoparlör sürücülerinde olduğu gibi dengeli ses algısı ve özelliklerini vurgular. Ayrı mikrofonlu ve kulaklık jaklarıyla PC’ler için ikili bir 3.5mm adaptör kablosu da bulunmaktadır.

KULLANICI YORUMLARI

BİM'de satılması beklenen kulaklıkla ilgili şu ana kadar yapılan yorumlar da ürünü almak isteyecekler için önemli bir fikir verebilir. Bazı kullanıcılar üründen memnun kalırken bazıları da çeşitli sorunları olduğunu belirtiyor. Yapılan olumlu ve olumsuz yorumlar internette kabul edilebilir bir oranda görünüyor. 

"Sesi çok az ses gelmedikten sonra kulaklık almaya ne gerek var. Paketi açtığım için iade hakkım da yok. Yazık oldu"

"Ürün mobil oyunlar için almıştım. Kutu açılımını yaptığımda çok sade parçalar beni karşıladı."

"3 parça sadece kulaklık, harici mic, pc uzatma kablosu. Kulaklığı elime aldığımda da aynı sadelik devam etti. Tasarım da gayet sade fakat etkiliydi. Kulaklığı saran nefes alabilen dokusunu hissettirdi. Sadece oyun değil müzik, film gibi platformlar için de kullanılabilirim mesajını verdi. Fakat max. ses düzeyi beni tam tatmin ettiği söylenemez."

"Kablo uzantısı direk bağlantı değil tak-çıkar olsaydı daha mantıklı olurdu. Bozulma kırılmalara karşı çözüm niteliğinde olurdu. Ses kasmadaki tatmin kârlığı yadsınamaz. Ses yalıtımı olarak mobilde %15 seviyelerine kadar çekiyor. Kafada öyle ağırda değil kesinlikle."

"3-4 saat sürekli kullanımda hafif bir kulak ağrısı oluşturdu. Yukarıda ürün hakkında satın alan kişilerin yorumlarına yer verilmiştir."

"Steelseries Arctis 1 kulaklık orta segment bir kulaklık olmasına rağmen iş görür bir cihazdır."

DonanımHaber'den Burak Şolt bir yıl önce Steelseries Arctis 1 kablolu kulaklık ile ilgili bir değerlendirme yapmıştı. 

İşte o değerlendirme:

 

Yorumlar