BİM Lava döküm tava kullananlar yorumları

Bu hafta BİM Lava döküm tavayı uygun fiyata satışa sunuyor. Kadınların mutfakta kullanmayı tercih ettikleri ürünlerden olan lava döküm tava kullananların yorumları merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
BİM Lava döküm tava kullananlar yorumları

BİM bu hafta 18 Haziran Cuma günü aktüel ürünlerde 'Lava Döküm Tava' satışa sunacak. BİM her hafta satışa sunduğu indirimli ürünler ile müşterilerinin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. BİM bu hafta 18 Haziran Cuma günü Lava kızartma tavasını uygun fiyata satışa sunacak. Bu ürünü almak isteyenler fiyatını ve kullananların yorumlarını merak ediyor. İşte BİM Lava döküm tava kullananlar yorumları

lava döküm Tava yorumları
BİM Bu Hafta : Lava Döküm Tava

 

Lava döküm tava kullananların bazıları olumlu bazıları ise olumsuz yorumlar belirtmiş. 

BİM'e bu hafta gelecek olan lava döküm tava 30cm büyüklüğünde ve fiyatı 99,90 TL olarak satışa sunuluyor. 

Döküm tavalar genellikle mutfakların vazgeçilmez malzemeleri arasında yerini aldı. Artık döküm tava, sabah kahvalatıları dahil olmak üzere bütün öğünlerde en çok kullanılan mutfak gereçlerinden.

Döküm Tava ile Yapılacak Yemek Fikirleri

Fırında Sebzeli Köfte,
Cızbız Bonfile ,
Fırında Mantarlı Tavuk,
Karamelize Soğan,
Karides Tava ,
Pofuduk Krep ,
Mısır Ekmeği ,
Beef Stroganoff .

Döküm Tava Neden Tercih Edilir?

Döküm tavalar genellikle daha az yağ kullanmak için tercih edilir. 

Daha az enerji harcar ve lezzetli bir pişirme süreci sunar.

Ayrıca döküm tava ile soğuk kalmasını istediğiniz yemekleri buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

Döküm tavanın en büyük tercih edilme sebeplerinden biri ise ocakta pişirmeye başladığınız bir yemeği herhangi bir fırın kabına aktarmadan direk fırına atılabilmesidir.

BİM Lava Döküm Tava Kullannaların Yorumları

İnternette BİM Lava döküm Tava ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde;

BİM Lava Döküm Tava Kullananlar Yorumları

Lava döküm ızgara tavasında küflenme var. Bim ®'den aldım. Bebeğim ® var, döküm daha sağlıklı diye okudum. Lava firmasının başka ürünlerini de kullanmaktayım. Ama bu ürün beni üzdü açık açıkçası. Henüz kullanmadım yıkandıktan sonra gördüm zaten bu şekilde kullanmak imkansız. Umarım yetkililer benimle iletişime geçer. Fotoğraflarda sizde açıkça görebilirsiniz. 'Şebnem'

 

Lava döküm tava

Lava döküm krep tavası aldım ilk kullanımda yapıştırdı. Bence hayal kırıklığı verdiğin para çöp oldu. Ürünün kartonunu atmıştım böyle bir durumla karşılaşmam diye geri de iade edemiyorsun, helal etmiyorum okuyarak alın. 'Yusuf'

 

Birkaç ay önce aldığım 21 cm'lik kare ızgara tavalarında ne et pişerse pişsin yapışıyor ve ne yağı koyarsanız da koyun sonuç değişmiyor. Acaba hatalı üretim mi diye düşündüm başında ama ikinci üründe de aynı hayal kırıklığı... Altın satanlar bile bu kadar iddialı reklam yapmazken hakikaten "0" kalite ürünler! Daha da ilginç olan irtibata geçtiğimiz müşteri ilişkileri pişirilen ürünlerin yapışması ile ilgili destek talebime ızgaraların temizliği ile öneride bulunması oldu.

 

Fiyatı yükselmeden, kalitesi herkese yayılmadan ucuzken alın. Ben ilk denememde soslu tavuk pirzola denedim. Sos yapılır dşye korkuyordum ama yapışmadı. Ürünün kullanımıyla ilgili biraz bilgi vereyim. 1. İlk Yıkama: İlk yıkamada bulaşık süngerinin sarı kısmına çok az bulaşık deterjanı sürüp hafifçe ovalayarak yıkayınız. 2. Yıkama Sonrası: Yıkamadan sonra demir döküm olduğu için paslanmaya karşı mutlaka suyunu süzüp kurulayın. 3. Ürünü İlk Kullanım Deneyimi: Ürün et pişirirken duman çıkaracağı için iyi bir davlımbaz ya da balkon, teras vb. tercih edin. Ben balkonda piknik tüpü üzerinde yaptım. Tavayı piknik tüpüne koyup yüksek ateşte 10 dakika ısıttım. Daha önce 2 saat sosta marine edilmiş tavuk pirzolayı doğrudan tava yüksek ateşteyken tavaya dizdim. 90 saniye kadar bir tarafı mühürlenen etleri çevirdim ve 90 saniye de diğer tarafı mühürleyip ateşi kıstım. Çevire çevire 15 dakikada inanamayacağınız kadar lezzetli ve suyu içinde kalmış mangal tadında pirzola yedim. 4. Kullanım Sonrası: Yemeği yiyene ladar 20 dakika tava piknik tüpünün üzerinde ılıl bir hal aldı. Hemen mutfağa götürüp bulaşık deterjanı döküp üzerine ılık su ekleyip 5 dakika beklettim. 5 dakika sonra bulaşık süngerinşn sarı kısmıyla ovaladım ve su tuttum tertemiz oldu. Ardından kurulayıp kutusuna koydum. Şiddetle tavsiye ederim.

 

Ürünü alip kuzu külbastı denedim. Cok güzel lezzetli sekilde kurutmadan, içi sulu sekilde pişirdi. 10 dakika tavayi yüksek ateste isittim, ardindan etleri 4-5 dakika kadar pisirdim. Mangal tadinda oldu diyebilirim. Yapışma falanda hic olmadi. Yalniz acayip duman oldu mutfak. Kokuda ertesi güne kadar kaldi, yani dumana engel olamazsak mutfakta yapilmaz. Kapinin altına bile havlu koyduk odalara sinmesin diye yani. Artık küçük tüp alip balkonda yapmak daha mantikli gibi. Yada duman cikmamasi icin çözümü olan varsa yazarsa bizde o sekilde pisirme yapar dua ederiz ;-)

 

 

Yorumlar