BİM Arnica Elektrikli Süpürge yorumları

BİM Arnica elektrikli süpürge yorumları ve kullananların deneyimleri süpürgeyi almak isteyenler tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
BİM Arnica Elektrikli Süpürge yorumları

BİM'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünlerden biri de hanımların ve ev temizliğine yardım eden beylerin ilgi odağı oldu. Uygun fiyatı ve dikkat çekici özellikleri bulunan elektrikli süpürgenin kullanıcı yorumları ve deneyimleri merak ediliyor. 

Ürünü satın almak isteyenler, daha önce ürünü kullananların deneyimlerinden faydalanarak hareket etmek istiyor. Peki, Arnica Cyclone Elektrikli Süpüreg yorumları nasıl? 

İşte detaylar: 

Öncelikle BİM'de satılan elektrikli süpürgenin özelliklerine bir bakalım. 

Zaten bilinen bir marka olan Arnica Cyclone Elektrikli Süpürge dar uçlu boru, koltuk temizleme aparatı, perde fırçası, aksesuar askısı, yüksek performanslı yeni süpürme ucu, teleskopik emiş borusu, yıkanabilir AFS filtre, 2,5 litre toz haznesi, 750 watt, A sınıfı ve 75 dBa ses seviyesine sahip. 

Elektrikli süpürgenin fiyatı ise 499 TL yani 500 TL. 

BİM Arnica Elektrikli Süpürge yorumları

Ürünü kullananların yaptıkları yorumlar konusuna gelirsek... Ürünün aynı modelinden internet üzerinden bulmak biraz zor. Ancak aynı markanın "Premium, Tesla ve Klik" gibi modelleri satılıyor. Bu ürünlerle alakalı yapılan yorumlar genel olarak çok olumlu. Bazı şikayet sitelerinde "kırılma" gibi garanti kapsamı dışında olan problemler nedeniyle olumsuz şikayetler var ancak bildiğmiz gibi kırılmalar hiçbir üründe üretici hatası sayılmaz kullanıcı hatası sayılır. Onun dışında ürünle alakalı ciddi bir olumsuz yorum şu ana kadar görmedik. 

Ürünü bizzat alan bir kullanıcının şu yorumu sizler için aydınlatıcı olur: 

Ben Bim'den bu cuma aldım.350 TL ye. Almadan önce bu videoyu izledim ve pek bişey anlamadım.Alıp almamak konusunda tereddütteydim.Mağazaya gittiğimde ürün paketini açtırıp inceledim ve garanti kataloğunda motor gücü ile alakalı olan sayfanın fotosunu çektim.Kız kardeşimde arnica tesla kullanıyor,ondanda kendi kataloğundaki aynı sayfayı çekip atmasını istedim ve karşılaştırdım.Baktım ki iki makinanın motor ve çekim güçleri arasında hiç bir fark yok.Arnica tesla ve Bim'e gelen arnica cyclone arasında yani.Benim için önemsiz bazı farklar var sadece,kumandalı sapı yok,süpürge gövdesini tutma yeri farklı ve fişi toplama düğmesi yok.Bir de toz haznesi 3 litre değilde 2,5 litre.Ve bu farklar içinde 450 TL fazladan ödeyip tesla almaya gerek yok bence.Bu gayet güzel

 

Aynı markanın Klik Klak modeli için yapılan yorumlardan bazıları şöyle: 

Ürünü bugün teslim aldık. Hemen denedik tabiki. Çalışırken çıkardığı ses gayet iyi, rahatsız etmiyor. Çekim gücü oldukça başarılı. Şimdilik ilk izlenimlerim bu. Tavsiye ederim. Teşekkür ederim

 

Daha yeni aldim suan icin cok memnunum gayet kullanisli cekim gucu cok iyi pratik diger buyuk supurgemi kullanmiyorum insallah hep bole devam eder ben memnun kaldm

 

Hızlı Kargo - Orjinal ve kaliteli ürün, çekim gücü gayet başarılı, halıyı yerinden kaldırıyor, sadece tekerlekleri biraz sürtünebilse daha güzel olurdu.

 

Çekim gücü olsun oldukça kullanışlı...

 

Yine aynı markanın "Premium" modeli, bu model daha pahalı ortalama bin liranın üzerinde satılıyor, için yapılan yorumlardan bazıları ise şöyle:

urunu cok arastirarak aldim ama burdan degil bi magazadan gelir gelmezde daha once supurdugum haliyi supurdum ve cikan toza inanamadim o kadar iyi emis gucu. inanilmaz sessiz olusu da cok iyi. kablosu cok uzun kolidora takmamla 140 metre kare evin her odasını dip kose supuruyor bu cok iyi.. icindeki basliklar inanilmaz rahatlik sagliyor her ture uygun baslik var.. toz haznesi cok pratik dolunca hop cope bu da cok guzel.. saptan kumandali olusu da cok iyi simdi bunlar olumlu ozellikler. gecelim olumsuz ozelliklere; 1. si supurge cok agir ne kadar pratik olursaniz olun kapilara köşelere takilip kaliyor ve hemen oyle kayip gelmiyor bu baya zorluyor. 2. emiz gucu cok yuksek oldugu icin normal supurge basligiyla supurmek cok zor asiri yoruyor kolumu dahi incillttim ve zorlandigim icin verimli supuremedim. 3. turbo firca basligi var onu taktim onla daha kolay supurdum hem icindeki donen fircalar haliyi dovme islevi goruyor daha fazla toz aliyor fakat normalde sesi cok az cikan supurgenin turbo basligi takinca cikardigi ses asiri ve rahatsiz edici bu yuzden sessizlik ozelligi kullanışlı olmuyor. 4. filtresi hemen toz oluyor ve surekli temizleyip yikamak gerekiyor. 5. kablosu bi yere takilirsa otomatik kendini topluyor ve bu her seferinde kabloyu tekrar acmama neden oluyor.. iyi ve kotu yanları var evet ama fiyatina gore bence alinabilecek bir urun ben kendimce sevip sevmedigim yönlerini yazdim alacak olanlar ona gore alsin.

 

Gözü kapalı sipariş verebileceğiniz bir ürün, yerli malı yurdun malı, korkacağınız hiçbir eksi tarafı yok. Ha 3 yıl sonra emiş gücü azalır mı zannetmem ama filtresi eskir değişmek gerekir o da toz torbasına vereceğiniz 3 yıllık parayı düşünürseniz gayet normal. Ekteki resmi koymaya utandım ama ne demek istediğim anlaşılsın diye iki günde bir süpürdüğümüzü zannettiğimiz sadece iki halıdan çıkan kıl, yün ve hepsinden önemlisi bir avuç toz. Bu resmi gördükten sonra zaten direk sipariş edeceksiniz. Koldan kumanda ve kumanda pilinin dahi kutu içinden çıkması harika, kırılmayan hortum 5 çeşit başlık, başlık aparatı 3 litre toz haznesi kolay kullanım, haznenin kolay sökülüp takılması, uzayan kısalan borusu, dedim ya tek kelime ile harika. Ha bu arada 8 metre kablonun kolaylığı ise anlatılamaz. Ağır diyorlar ama bence eksi değil artı bir özellik makine savrulmuyor. Bir yıldır takip ettiğim bir ürün idi şükür fiyatı düştü aldık. Teşekkürler ARNİCA teşekkürler AYT+HOME teşekkürler HEPSİBURADA ....

 

yorumları okudum da siz süpürgeyi nasıl kullanıyorsunuz hayret birşey yok emiş gücü düştü yok kırıldı makineye işkence ederseniz size dyson bile dayanmaz 2 yıldır kullanmaktayız ne kırılan parçası ne de emiş gücü düştü haftada bir hazne tarafındaki filtrelerini kısa programda düşük devirde makineye atıyorum tertemiz çıkıyor motoru vs philips marathon ile aynı fabrikadan çıkma... insan gibi düzgün kullanacaksanız süpürgeye işkence çektirmezseniz kırılmaz çizilmez hayatınızdaki sorunları makineden çıkarmayın

 

Öte yandan Youtube'da iki yıl önce yapılmış bir Youtuber yorumu ise şöyle:

Sizler de bu aleti daha önce kullananlardansanız lütfen yorumlar kısmına deneyimlerinizi yazarak tüketicilere yardımcı olunuz. 

Yorumlar