BİM Aktüel 28 Ağustos İndirimli Ürünler Kataloğu

BİM aktüel indirimli ürün kampanyası Salı günü başlayacak. Kurban bayramı kampanyaları ile memnuniyet oluşturan Bim aktüel, Salı kampanyasını tanıtan kataloğunu yayınladı. BİM Aktüel Kurban bayramının 4. günü başlayan Cuma kampanyası da devam etmekte. BİM Market, her hafta Cuma günü özel kampanyasını yayınlamaya devam ediyor. Bim market, yine hafta içi Salı haftanın önerileri listesi ile kampanyasını daha dikkat çekici hale getirmiş durumda. BİM kampanyalarını takipçileri için Salı kampanyaları ayrı bir öneme sahiptir. 

Google Haberlere Abone ol
BİM Aktüel 28 Ağustos İndirimli Ürünler Kataloğu

BİM aktüel haftanın önerileri Salı kampanyasını tanıtan kataloğunu yayınladı. BİM aktüel'in bayramın dördüncü günü başlayan Cuma kampanyası da henüz bitmedi. Her hafta Cuma günü özel kampanyasını yayınlamaya devam eden Bim market, yine hafta içi Salı haftanın önerileri listesi ile kampanyasını renklendiriyor. BİM'in kampanyalarını takip ediyorsanız Salı haftanın önerileri farkını çok iyi biliyorsunuz demektir.BİM aktüel indirimli ürünler haftanın önerileri kampanyası ile sizlere sunulacak. Geçen hafta bayramın ilk kampanyası ile son kampanyasını yayınlayan BİM aktüel, kaliteli ve herkesten ayrıcalıklı olan kampanyalarına kaldığı yerden devam ediyor. BİM aktüel bayram kampanyaları ile gerçekten vatandaşa çok ekonomik günler yaşattı. Son kampanyası ile de okul ihtiyaçlarını ve kırtasiye malzemelerini indirime koyan BİM aktüel yine farkını vatandaşa kanıtladı. Kırtasiye malzemelerinden sonra haftanın önerileri kampanyasında BİM aktüel'in indirime koyacağı ürünleri çok merak ediyoruz. 

BİM aktüel 28 – 31 Ağustos 2018 Salı haftanın önerileri kampanyası başlıyor. Bayram alışverişlerinde yakaladığınız ucuzluk fırsatını devam ettirmek istiyorsanız Bim kampanyalarını sakın kaçırmayınız. Her hafta sabırsızlıkla beklediğiniz Bim aktüel ürünler kampanyaları birbirinden daha güzel ve kaliteli bir şekilde sizlere sunuluyor. Salı kampanyaları ile de ayrı bir başarı yakalayan BİM market şubelerine sizi bekliyor. BİM aktüel Cuma kampanyasında olduğu gibi Salı kampanya fırsatları ile karlı çıkan siz olacaksınız. 

Bayram haftasını her eve lazım aktüel indirimli ürünler ile dolduran Bİm aktüel, yeni bir katalog ile karşınıza çıkıyor. BİM aktüel kataloğu sayfasını sizler için vakit kaybetmeden inceledik. Her kampanyası ile takipçilerinden beğeni toplayan BİM, çifte indirimler ile Ağustos ayını tamamlayacak. Ağustos ayının son haftanın önerileri indirim listesi bir sayfadan oluşuyor. Bim aktüel Salı kampanyasının içeriğini tam olarak bilmiyorsanız tekrar hatırlatalım. Her hafta genelde tek bir kategoride yer alan ürünlerin satışının yapıldığı kampanyaya BİM haftanın önerileri kampanyası diyoruz.

BİM aktüel Salı kampanyası katalog sayfasında yer alan tarihe hemen bakalım. Salı haftanın önerileri kampanyası BİM de Ağustos 2018 tarihinde başlayacak. Haftanın önerileri ile çok başarılı satışlar yapan Bim aktüelin Cuma kampanyası ise şimdiden çok merak ediliyor. Ülkenin her yerinde birçok şubeye sahip olan BİM sizlere ekonomik hizmet sunmaya devam ediyor. Ayrıca bu haftaki Salı kampanyası ile çok mutlu olacağınızı şimdiden söyleyebiliriz.BİM aktüel haftanın önerileri Salı kampanyasında indirimde neler satılacak? Bim aktüelin Salı indirim kampanyası ne zaman bitecek. Kampanyada yer almayan ürünlerin de her zaman indirimliymiş gibi satıldığı tek market olan BİM aktüel, bu özelliği ile tercih edilen market oluyor. Her hafta sayılı da olsa elektronik eşya grubunda harika ürünleri indirime koyan BİM aktüel ayrıca kendini sürekli takip eden güzel bir müşteri potansiyeline sahip bulunuyor. Sizde BİM aktüel kampanyalarında kaliteli ve piyasadan çok uygun fiyata ürünler almayı tercih ediyorsanız, Salı kataloğunu mutlaka inceleyiniz.

BİM aktüel bu hafta Salı günleri vatandaşa keyifli alışverişler sunacak. Salı kampanyasında 14,95 TL'ye Ofçay efsane demlik poşet siyah çay satacak olan BİM aktüel, kampanyasında çayınızın yanına 250 gr Simbat tuzsuz ay çekirdeğinin fiyatını 3,45 TL olarak satacak. Salı günü yani 28 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak olan BİM kampanyasında VIP 230 ml karamel ve fındık aromalı sütlü soğuk kahve 2,45 TL fiyat ile satışa sunulacak. BİM Salı kampanyasında gazlı içecek grubunda da indirimler olacak. 1 lt Fanta ve Coca Cola 4,75 TL fiyatlarla Bim aktüel markette indirime girecek. İndirimli aktüel ürünlerin her hafta olduğu gibi sınırlı sayıda BİM markete geldiğini unutmayınız. Öneri ve taleplerinizi BİM aktüel haber yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

BİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 28 AĞUSTOS SALI KAMPANYA KATALOĞU:

bim aktüel salı

Yorumlar