BİM Aktüel 26 Ekim indirimli ürünler kataloğu - Bimde bu hafta: Tezgah Testere: 259TL

BİM 26 Ekim Aktüel Ürünleri listesi sonhabar şartlarına uygun şekilde hazırlandı. Mısır, kestane ve soğuk havalar düşünülerek yeni ürünler listeye eklendi. Ayrıca kışa hazırlık yapmak isteyenler için arasında tezgah testeresinden, kestane çizere kadar birçok ürün katalogda yerini aldı. Krep tava, Karen Cam Seti, ev terliği, termal kadın taytı da BİM 26 Ekim Aktüel Ürünler kataloğunda yer aldı. Mısır Patlatma Tavası da yine bu hafta BİM 26 Ekim Aktüel ürünler kataloğunda yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
BİM Aktüel 26 Ekim indirimli ürünler kataloğu - Bimde bu hafta: Tezgah Testere: 259TL

BİM 26 Ekim aktüel ürünleri arasında bu hafta tezgah testeresi bile var. Proware marka testere 259 liradan tüketicilerin beğenisine sunuldu.

BİM aktüel ürünler 26 Ekim kataloğunda bugün öne çıkan ürünler arasında Benzinli Zincir Testere, Takım Çantası 21 inç, Cırt Bant Command, Homtetech Işıldak, Küçük Boy Valiz, Orta Boy Valiz, Büyük Boy Valiz ve Baskül de bulunuyor. 

BİM 26 Ekim Aktüel Ürünler Kataloğu'nda Şemsiye Kadın-Erkek ve 3 Bölmeli Çekmece ile  Eşofman Takımı Kadın-Erkek de var.

BİM 26 Ekim Aktüel Ürünler listesinde her hafta olduğu gibi bu hafta da yine çocuklar ve bebekler de unutulmadı tabi. Lolla's En İyi Arkadaşım bebeği ile Oyun Havuz Topları ve 4'lü Oyun Hamuru BİM Aktüel  Ürünler listesinde bu hafta yerini aldı.

Havaların soğumasıyla birlikte BİM Aktüel Ürünler listesi çeşitlendi. Bu haftaki listede kışlık eşofmanlar, termal taytlar, Treaking erkek botları ve kadın-erkek şemsiyeleri de bulunuyor.

Öte yandan kadın-erkek ev terliği, Güpürlü Dertsiz Masa Örtüsü Karnıyarık Tençere de BİM'in 26 Ekim Aktüel Ürünler Kataloğunda yerini aldı. 

BİM Aktüel Ürünler Kataloğu bu hafta yine en çok hanımları düşünmüş. Mutfakta çok fazla zaman harcamayı seven hanımlar için, Tavalar, tencereler, cam kaseler, meşrubat bardakları, ayaklı meşrubat bardakları, mısır patlatma tavaları, patlamış mısır kovaları da yine BİM 26 Ekim Aktüel Ürünler listesinde yer aldı. 

BİM 26 Ekim Aktüel Ürünler kataloğunda öne çıkan ürünler şunlar: 
 
Termal Tayt Kadın 
Treaking Bot Erkek 
Saten Hurç Mega 
Kabartmalı Banyo Paspası 
Çocuk Oturaklı Klozet Kapağı 
Ev Terliği Kadın-Erkek 
Güpürlü Dertsiz Masa Örtüsü 
Karnıyarık Tencere 
Derin Tencere 
Tava 
Wok Tava 
Krep Tava 
Karen Cam Seti 
3'lü Mario Kısa Meşrubat Bardağı 
2'li Vira Salata Kasesi 
3'lü Desenli Meşrubat Bardağı 
3'lü Desenli Ayaklı Meşrubat Bardağı 
Oval Servis Tabağı ~22 cm 
2'li Tuzluk Biberlik 
Patlamış Mısır Kovası 
Yağsız Mısır Patlatma Tavası 
Kestane Çizici 
Nar Ayıklayıcı 
Dolap İçi Organizatör 
Römorklu Traktör Çek Bırak Metal 
Lolla's En İyi Arkadaşım 
Oyun Havuz Topları 
4'lü Oyun Hamuru

Kaynak: Sonhaberler.com

Yorumlar