Bezmialem Randevu al online randevu iptal, sonuç sorgulama, telefon ve iletişim numaraları?

Bezmialem Randevu al online randevu iptal Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi veya Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nden randevu alma işlemleri nasıl ve nereden yapılıyor? Bezmialemde doktor muayanesi, profesör muayenesi ücretleri 2022 ne kadar? Muayene ücreti için telefon numarası kaç?

Google Haberlere Abone ol
Bezmialem Randevu al online randevu iptal, sonuç?

Bezmialem Randevu al online randevu iptal, sonuç sorgulama, telefon ve iletişim numaraları? Burada tedavi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Halk arasında Vakıf Gureba olarak bilinen Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakultesi'nde muayene olmak ya da tedavi görmek isteyen vatandaşlar, Bezmi Alem randevu sistemi ile ilgili bazı konuları merak ediyor. Örneğin, Bezmialem Randevu al online randevu iptal, sonuç sorgulama, telefon ve iletişim numaraları? Bezmialem Randevu al online Vakıf Gureba muayene ücretleri ne kadar? Bezmi Alem randevu nasıl alınır, randevu sistemi nasıl çalışır, randevu nasıl iptal edilir? 

Bilindiği gibi Bezmi Alem ya da diğer adıyla Vakıf Gureba Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulmuş, hiçbir sosyal güvencesi olmayanlara hizmet veren bir devlet sağlık kuruluşudur.

Önceleri adı Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan kurum 2010 yılında çıkarılan bir yasayla Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne bağlandı. Böylece yeni adı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi haline dönüştürüldü. 

Bünyesinde beş ayrı hastane bulunduran Bezmi Alem Tıp Fakültesi'nden randevu almak isteyen vatandaşlar üniversitenin resmi internet sitesi olan http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/hastane.php üzerinden alabilirler.

Yapılması gereken ise buradan açılan ekranda, Resim-1'de olduğu gibi, Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesi, Bezmi Alem Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, Bezmialem Dragos Hastanesi (Anadolu Yakası Maltepe), Fatih Ek Hizmet Binası ve Eyüp Sultan Ek Hizmet Binası seçeneklerinden birini tıklamak.

Bezmialem Randevu Muayene ücretleri ne kadar? 2021 GÜNCELLENDİ
Bezmialem Randevu al online Vakıf Gureba muayene ücretleri ne kadar?


Resim-1: Hastane seçim ekranı

Burada açılan ekranda Resim-2'de olduğu bir metin çıkacak karşınıza. Öncelikle hastanenin, kimliksiz hasta kabul edilmeyeceği yönündeki uyarıyı dikkate almanızı öneririz. Ardından, site üzerinden uğraşmak istemeyen vatandaşların 0212 453 0453 numara üzerinden  de randevu alabileceği hatırlatmasını göreceksiniz.

Bezmialem Randevu Muayene ücretleri ne kadar? 2021 GÜNCELLENDİ
Bezmialem Randevu al online Vakıf Gureba muayene ücretleri ne kadar?


Resim-2: Randevu almadan önce mutlaka okuyunuz.

Hastaneye randevu alarak gelen hastaların, bir saat gecikmesi halinde bu haklarını kaybedecekleri uyarısı da bu metinde yer alıyor. 

POLİKLİNİKLER DOLUYSA NE YAPACAĞIM?

Randevu almak istediğiniz polikliniğin mesai saatlerinde dolu olması halinde mesai dışında da randevu alabileceğinizi de belirtmek isteriz.

MESAİ DIŞINDA MUAYENE MÜMKÜN MÜ?

Mesai saati dışında hizmet veren poliklinikler genelde hafta içi saat 17.30'dan sonra ve hafta sonları gün içinde hizmet vermektedir.

Mesai dışında profesörlerde muayene olmak isteyen hastalar 300 TL, doçent doktorlarda muayene olmak isteyenler ise 250 TL fark ücreti ödemek durumunda. Uzman ve diyetisyen doktorlarda ise 150 TL fark ücreti alınıyor.

YEŞİL KART SAHİPLERİ DE RANDEVU ALABİLİR Mİ?

Yeşil Kart sahibi hastaların Bezmi Alem Hastanesi'nde muayene olmak ya da tedavi olmak istemeleri halinde mutlaka bir devlet hastanesi ya da eğitim araştırma hastanesinden sevk almaları gerekiyor.

ÜCRET FARKI ALINIYOR MU?

Bezmi Alem hastanelerinde MR, BT ve Doppler gibi işlemlerde fark ücreti alınıyor.

UZMAN MUAYENESİNDE EK ÜCRET ALINIYOR MU?

Bezmi Alem hastanelerinde profesör, doçent doktor muayenelerinde ekstra ücret alınıyor. Buna göre profesörde muayene olmak isteyenler 250 TL, doçent doktorda muayene olmak isteyen hastalar ise 200 fark ödemek zorundadır.

Kardiyoloji bölümü profesörlerinde muayene olmak isteyen hastalardan 250 TL, doçent doktorlarda muayene olmak isteyenlerden 170 TL, uzman doktorlarda muayene olmak isteyenler ise 50 TL fark ödemek durumunda.

Diyetisyen uzmanları sosyal güvence kapsamına girmediği için 50 TL muayene ücreti almaktadır.

ALGOLOJİ, ENDOKRİNOLOJİ, GASTROENTROLOJİ, NEFROLOJİ, ÇOCUK ALERJİ, ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİ, ÇOCUK GÖĞÜS HASTALIKLARI, ÇOCUK KARDİYOLOJİ, ÇOCUK NEFROLOJİ, ÇOCUK NÖROLOJİ bölümlerinde uzman doktorlarda muayene olmak isteyenler 100 TL fark ücreti ödeyecek.

Bu bölümlerde mesai dışında muayene olmak isteyenler ise 125 TL fark ücreti ödeyecek.

Geleneksel ve alternatif tıp bölümlerinde de yine 200 TL fark ücreti alınıyor.

Gerekli bilgilendirmeleri okuduktan sonra alttaki "Devam" tuşuna basarak ilerleyebilirsiniz. Burada karşınıza randevu almak istediğiniz bölümler çıkacak. İlgili bölümü seçtikten sonra devam ediyorsunuz. 

Sonraki ekranda ise muayene olmak istediğiniz doktorlar karşınıza çıkacaktır. Doktor isimlerinin üzerine tıkladığınız yeni bir kutucuk açılacak. Burada doktorların müsait olduğu gün ve saatler açılacaktır. Müsait olunan gün ve saatlerde saatler tablosu çıkacak. Müsait olmayan günlerde ise "dolu" ya da "kapalı" ifadeleri yer alıyor. 

Müsait olunan gün ve saati seçtikten sonra karşınıza Resim-3'teki gibi ekran açılacak. 


Resim-3: TC Kimlik Numaranızı giriniz

Bu ekranda sizden TC Kimlik Numaranızı girmeniz istenecek. İstenen bilgiyi girdikten sonra güvenlik kodunu da girmeyi ihmal etmeyiniz. Daha sonra karşınıza Resim-4'teki gibi bir ekran açılacak. 


Resim-4: İstenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girmeniz gerekiyor

Burada istenen bilgileri, ad soyad, doğum tarihi gibi bilgileri doldurduktan sonra onay tuşuna basıyorsunuz. 

Daha sonra karşınıza Resim-5'te yer alan ekran açılacak. Burada sizden randevu için doldurduğunuz bilgilerin doğrulunu teyit ederek randevuyu onaylamanız istenecek ve "Onayla" tuşuna basmanız istenecektir.


Resim-5: Son işlem

Onayla tuşuna bastıktan sonra randevunuz alınmış olacak.

 


 

Yorumlar

ayse kara doçent kadın doğum uzmanları 450 tl alıyor,neye göre paylaştınız bu verileri yalan yanlış?
Serdal.biberci Uzman.dr.goz.ucret aliyormusunuz
hasan poyraz göz ve cildiye muayene ucreti ne kadar
Yılmaz Güççük Emekli için dahiliye muayene kaç lira
Ebru balta Dahiliye doktoruna muayene sigortalılar için ücretlimi ücret nekadar acaba