Beymen'den "Özel Dikim Günleri" etkinliği

İSTANBUL (AA) - Beymen, 13 Şubat-16 Mart tarihleri arasında "2017 İlkbahar Yaz Özel Dikim Günleri" etkinliği düzenliyor. Şirket açıklamasına göre, Beymen...

Google Haberlere Abone ol
Beymen'den "Özel Dikim Günleri" etkinliği

İSTANBUL (AA) - Beymen, 13 Şubat-16 Mart tarihleri arasında "2017 İlkbahar Yaz Özel Dikim Günleri" etkinliği düzenliyor.

Şirket açıklamasına göre, Beymen Collection'ın yanı sıra Canali, Isaia, Kiton, Corneliani ve Zegna gibi erkek giyim markalarının terzilerinin randevu ile hizmet vereceği 2017 İlkbahar Yaz Özel Dikim Günleri, İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin, Gaziantep ve Antalya'da gerçekleşecek.

Bu hizmetten yararlanarak takım elbise, gömlek, pantolon ve smokin sipariş vermek isteyenler, Beymen mağazalarında, ofis veya evlerinde ölçüleri alındıktan sonra beğeni ve kişisel ihtiyaçlarına uygun kumaş ve model seçimi yaparak siparişlerini tamamlıyor.

Özel dikim ürünler, tamamen kişinin zevki doğrultusunda dünyaca ünlü erkek giyim markalarının merkezlerinde büyük bir özen ve el işçiliğiyle hazırlanarak teslim ediliyor.

Yorumlar