Yemekteyiz Betül kimdir? Yemekteyiz Betül Böçkün oğlu nasıl, neden öldü?

Yemekteyiz Betül nam-ı diğer Doya Doya Moda Betül, yarışmacı kişiliğinden ziyade hayat hikayesiyle ön plana çıkan isimlerden olmuştu. Böçkün'ün oğlunun öldüğünü söylemesi herkesi şaşırtmıştı. Herkes Betül Böçkün'ün oğlu neden nasıl öldü, diye sormaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz Betül kimdir? Yemekteyiz Betül Böçkün

Yemekteyiz Betül kimdir, sorusunun cevabını aslında Doya Doya Moda yarışmasını izleyenler biliyor. Doya Doya Moda Betül Böçkün'ün oğlu neden ve nasıl öldü? Bu soru yarışmaya bu sezon katılan genç yarışmacı Betül'ün ilginç hayat hikayesini anlatmasından sonra gündeme geldi. Birçok seyirci Betül'ün ilginç hayat hikayesine odaklandı. Betül'ün anlattığı, "oğlumu kaybettim" bilgisinden sonra seyirciler, Betül Böçkün'ün oğlu nasıl öldü, neden öldü, gibisinden sorular sormaya başladı. Peki, Betül Böçkün'ün oğlu neden öldü? İşte detayları:

YEMEKTEYİZ BETÜL KİMDİR?

27 yaşında olan Betül Böçkün 1996 yılında dünyaya geldiğini açıklamıştı. Açıklamasında, genç yaşta başından bir evlilik geçtiğini, bu evliliğinden doğan çocuğunun ise 3 yaşındayken hayatını kaybettiğini söylemişti. Betül, şu anda bekar olduğunu belirterek anne ve babasının da uzun yıllardır görüşmediklerini, annesinden uzun yıllardır haber alamadıklarını söylemişti. 

Babasının çok sert mizaçlı biri olduğunu, bu nedenle annesiyle anlaşamadıklarını, annesinin evi terk etmesinden sonra 7-8 yıl boyunca annesinden hiç haber alamadıklarını, bu süre içerisinde halasının kendilerine baktığını söylemişti. İki kardeş olduklarını belirten Böçkün, kendisinin küçük kardeş olduğunu ifade etmişti.

17 yaşındayken "Bilinmeyen numaralar" üzerinden bir kişiyle tanıştıklarını, onunla evlendiklerini belirten Böçkün'ün açıklamalarından sonra herkes Betül'ün çocuğunun neden hayatını kaybettiğini merak etmeye başladı. 

Betül'ün hikayesi stüdyoda jüri üyeleri dahil herkesi gözyaşlarına boğdu. 8 yaşındayken halasının boynuna kaldıklarını, halalarınını kendilerini büyüterek, kendileri için 8 yıl kocasından ayrı kaldığını söyledi.

Betül oğlunu neden öldüğü konusunda ısrarlı sorulara rağmen duygusal anlarda olduğu için anlatamadı, jüri heyeti de daha fazla ısrar etmeden konuyu kapatmayı seçti.

BETÜL'ÜN HAYATINI ANLATTIĞI VİDEO

 

Yorumlar