Beşir Derneği, "Bayramlık Paylaşım Noktası" açacak

İSTANBUL (AA) - Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımı, bayramlık giysi, evden eve iftarlık sıcak yemek ikramı ve nakdi yardım gibi çeşitli insani yardım çalışmaları yürüten Beşir Derneği, Türkiye genelinde "Bayramlık...

Google Haberlere Abone ol
Beşir Derneği, "Bayramlık Paylaşım Noktası" açacak

İSTANBUL (AA) - Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımı, bayramlık giysi, evden eve iftarlık sıcak yemek ikramı ve nakdi yardım gibi çeşitli insani yardım çalışmaları yürüten Beşir Derneği, Türkiye genelinde "Bayramlık Paylaşım Noktası" açıyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç sahiplerinin para ödemeden bayramlık kıyafet alabileceği, hiç kullanılmamış giysilerin bulunduğu noktalar, arife gününe kadar hizmet verecek.

İstanbul’da Ümraniye ve Fatih’te açılacak olan yardım mağazalarından, kıyafet alamayacak durumda olan yoksul aileler yararlanacak. Bu proje ile ihtiyaç sahiplerinin kadın, erkek ve çocuk reyonlarında, kendilerine tanımlanan puan tutarınca, bayramlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri sağlanacak.

Bayram öncesi, ekonomik durumu el vermeyen kişilere, yeni bayramlık kıyafet sevincini yaşatmayı amaçlayan dernek, kadın, erkek ve çocuk olmak üzere, bir ailenin tüm bayramlık kıyafet ihtiyacına cevap verecek.

Türkiye genelinde otuzdan fazla paylaşım noktasında, yılın 12 ayı, yardımlaşma geleneğini devam ettiren dernek, bayramlarda açtığı bu mağazalar ile mazlum ve mahcup gönüllerin beşiri oluyor.

İstanbul'da 4 Haziran'da Ümraniye’de, 5 Haziran'da ise Fatih’te "Bayramlık Paylaşım Noktası" açılışı yapılacak. Bu merkezler, Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı, derneğin genel müdürü Fatih Sarıyar, bölge müdürleri, dernek gönüllüleri ve kamuoyunun katılımıyla açılacak.

Yorumlar