Beşiktaş yeni teknik direktörü kim olacak? Sergen Yalçın ne dedi?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayları arasında adı geçen Sergen Yalçın'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın açıklamalarına yanıt vererek, kendisine henüz bir teklif gelmediğini belirtti. Bu açıklama, Feyyaz Uçar'ın, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında Yalçın'ı gösterdiği iddialarının ardından geldi.

Feyyaz Uçar, Hatayspor maçının ardından yapmış olduğu açıklamada, Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı takımın teknik direktör adaylarından biri olduğunu belirtmişti. Yalçın, bu açıklamalardan sonra ilk kez konuşarak, Beşiktaş'tan kendisine yönelik herhangi bir teklif veya görüşme olmadığını ifade etti.

Yalçın, Duhuliye'ye yaptığı açıklamada, "Feyyaz Uçar'ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş'tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı" şeklinde konuştu.

Bu açıklama, teknik direktörlük konusundaki spekülasyonlara açıklık getirirken, Yalçın'ın Beşiktaş ile olan geçmiş bağları ve başarıları da dikkate alındığında, bu konunun Beşiktaş taraftarları ve futbol kamuoyu tarafından yakından takip edildiğini gösteriyor.

Yorumlar