Beşiktaş, voleybolda galibiyet serisini sürdürmek istiyor

- Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde üst üste 4 maç kazanan siyah-beyazlı takım, yarın Eczacıbaşı VitrA'yı konuk edecek - Antrenör Söz: "Hırslı oyunumuz sayesinde ligin kaliteli takımlarını yenmeyi başardık"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, voleybolda galibiyet serisini sürdürmek istiyor


İSTANBUL (AA) - Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, 11. haftada yarın konuk edeceği Eczacıbaşı VitrA'yı da yenmeyi hedefliyor.

Ligde VakıfBank ve Galatasaray yenilgilerinin ardından üst üste 4 galibiyet elde eden siyah-beyazlı takım, bu seriyi güçlü rakibi karşısında da sürdürmeye çalışacak.

Son olarak 6. haftada Galatasaray'a sahasında 3-1 yenilen Beşiktaş, Seramiksan'ı 3-1 mağlup ettikten sonra Nilüfer Belediyespor'a 3-2 üstünlük sağladı. Siyah-beyazlı ekip, Sarıyer Belediyespor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor'u da 3-0'lık sonuçlarla yenerek seriyi sürdürdü.


- Söz: "Mücadeleden vazgeçmiyoruz"


Beşiktaş Antrenörü Kamil Söz, son haftalardaki başarılı sonuçlarla ilgili olarak, "Maçlara büyük bir konsantrasyonla çıkıyoruz. Hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmiyoruz. Hırslı oyunumuz sayesinde ligin kaliteli takımlarını yenmeyi başardık." ifadelerini kullandı.

Söz, genç bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Oyuncularım çok iyi bir şekilde çalışıyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. 4-5 oyuncumuz bu seviyede ilk defa oynuyorlar. Yabancı oyuncularımız da genç. Takıma gençlik aşısı yaptık." değerlendirmesinde bulundu.

Ligde 6 galibiyeti bulunan Beşiktaş ile 7 maç kazanan Eczacıbaşı VitrA arasındaki karşılaşma, saat 19.00'da Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorumlar