Beşiktaş Türkiye Kupası'nda tur atladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'u eleyerek tur atlamayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Türkiye Kupası'nda tur atladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Eyüpspor'u ağırladı. Karşılaşmadan 4-0 galip ayrılan Beşiktaş, bu sonuçla Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselme başarısını gösterdi.

Karşılaşma, hızlı bir başlangıçla Beşiktaş'ın üstünlüğüne sahne oldu. 16. dakikada Salih Uçan’ın attığı golle siyah-beyazlılar 1-0 öne geçti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında 36. dakikada Murat Erdoğan'ın penaltı kararıyla Cenk Tosun beyaz noktadan skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da baskın oyununu sürdüren Beşiktaş, 67. dakikada Cenk Tosun'un bir kez daha sahneye çıkmasıyla skoru 3-0'a taşıdı. Maçın son anlarında Tayfur Bingöl'ün kaptığı top sonrası Rebic'in şutu savunmaya çarparak ağlara gitti ve siyah-beyazlılar maçı 4-0 kazandı.

FERNANDO SANTOS'UN ETKİSİ

Portekizli teknik direktör Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, bu galibiyetle beraber Santos ile çıktığı ikinci maçını da kazanmış oldu. Takım, Portekizli teknik adamın göreve gelmesinin ardından ilk maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup etmişti.

Bu sonuçlarla Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselirken, Fernando Santos'un takım üzerindeki olumlu etkisi de dikkat çekiyor. Maç boyunca disiplinli ve etkili bir oyun sergileyen siyah-beyazlılar, kupada iddialı bir konuma geldi.

 

Yorumlar