Beşiktaş kutlamalarındaki tekne kazasının görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında iki teknenin çarpışması sonucu meydana gelen kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş kutlamalarındaki tekne kazasının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına 'Karadeniz Teknik Üniversitesi Kartalları' taraftar grubu üyesi 4 arkadaş eşleriyle birlikte dün kiraladıkları bir tekneyle kutlamalara katıldı. Beşiktaş açıklarında 8 kişinin bulunduğu tekne yine taraftarların bulunduğu başka bir tekne ile çarpıştı. Edinilen bilgiye göre çapmanın etkisiyle kırılan demir korkuluklar güverte bulunan Özlem Ger Gürel ile Samet Bakan'ın bacaklarının üzerine yığıldı. Ortaköy İskelesi'ne çıkarılan yaralılardan Bakan, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken Özlem Ger Gürel ise Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastaneye götürüldü.

Tedavi altına alınan ve her iki bacağında kırıklar bulunan Bakan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, Gürel'in de sol bacağının kırıldığı ve durumunun şuan için iyi olduğu belirtildi. Kazaya karışan teknelerin kaptanlarının da Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nde gözaltında oldukları ve yarın savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.

Kaza anı ise taraftarların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yaralanan taraftarların bulunduğu yat ile içinde yine taraftarların bulunduğu daha büyük bir teknesinin çarpıştığı görülüyor.

Yorumlar