Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar çocuk festivali için Hakkari’ye geldi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Çocuk Festivali için Hakkari’ye geldi.Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından Hakkari’de düzenlenecek olan çocuk festivali için Hakkari’ye gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar çocuk festivali için Hakkari’ye geldi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Çocuk Festivali için Hakkari’ye geldi.

Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından Hakkari’de düzenlenecek olan çocuk festivali için Hakkari’ye gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve belediye başkan yardımcıları, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı tarafından karşılandı. İlk olarak belediyeyi ziyaret eden Başkanı Av. Murat Hazinedar, burada bir süre Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ile baş başa görüştü.

Daha sonra çarşı merkezini dolaşan Hazinedar ve beraberindekiler, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak çocuklarla da yakından ilgilendi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılayan Başkan Hazinedar daha sonra bir kahvede vatandaşlarla çay içti. Başkan Hazinedar vatandaşlara seslenerek, ”Hizmetleri bu yaptı şu yaptı hiç önemli değil. Önemli olan Hakkari’nin o hizmetten faydalanması biz buraya Hakkari’ye kucaklamaya geldik. 47 yaşındayım hayatımda ilk defa Kurban bayramını memleketim dışında bir şehirde geçireceğim. Beni de sayarsanız burası benimde memleketim. Siz Ordu’dan Trabzon’dan vazgeçmeyin biz de Hakkari ve Şırnak’tan vazgeçmeyeceğiz inşallah” dedi.

Yorumlar