Berna Laçin FETÖ tuzağına düşünce Nedim Şener'den hayat dersi aldı

FETÖ'cülerin sosyal medyada sık sık kurduğu tuzaklardan birine düşen Berna Laçin'e Gazeteci Nedim Şener'den hayat dersi geldi.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'nün tuzağına düşen Berna Laçin'e hayat dersi

FETÖ mensupları tarafından sosyal medya üzerinden sık sık dillendirilen provokatif ve asılsız haberlerin bu seferki kurbanı, oyuncu Berna Laçin oldu. 

Berna Laçin, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili provokatif paylaşımlarından birini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımı ilk yapan hesabın örgüt uzantılarından birine ait olduğunu bilmediği tahmin edilen Berna Laçin, konuyu ciddi veya gerçek sanarak kendi hesabında paylaştı. 

Paylaşımda, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Hande Fırat'ın Gazeteci Yazar Nuh Yılmaz ile görüştüğü ileri sürülüyordu. Nuh Yılmaz o dönemlerde MİT'e danışmanlık yapmaktaydı. İddia aslında 5 yıl önce FETÖ mensupları tarafından 15 Temmuz başarısını karalamak için gündeme getirdiği bir iddiaydı. O dönemlerde konunun muhatapları net bir şekilde olayı yalanlamış ve örgüt mensuplarına gerekli cevapları vermişlerdi.

Olayın üzerinden 5 yıl geçtikten sonra bu kez oyuncu Berna Laçin üzerinden konunun gündeme getirilmesi ise tepkilere neden oldu. 

NEDİM ŞENER'DEN BERNA LAÇİN'E HAYAT DERSİ

Gazeteci Yazar ve Yorumcu Nedim Şener, Berna Laçin'in FETÖ tuzağına düşmesine tepki göstererek örgütün sürekli onun gibi isimleri kullandığını ancak onların farkında olmadığını söyledi. 

Şener, daha önce de Demet Akalın'ın benzer şekilde kullanıldığını ancak Berna Laçin'in 15 Temmuz ve FETÖ konusunda daha önce mimli olduğunu söyledi. 

Berna Laçin'in 15 Temmuz akşamında herkesin darbecilere karşı çıkarak ülkesini korumaya çalıştığını ancak Berna Laçin'in "Evinizde oturun" şeklinde yaptığı çağrıyı da hatırlattı.

FETÖ'nün tuzağına düşen Berna Laçin'e hayat dersi
FETÖ'nün tuzağına düşen Berna Laçin'e hayat dersi

 

 

İşte Nedim Şener'in Berna Laçin'e hayat dersi içeren o mesajları:

- FETÖ’cüler her seferinde, yalanlarını dolma gibi tutacak birini buluyor. 5 yıllık bir yalanı taze diye yutturuyor.

- FETÖ’cüler şarkıcı Demet Akalın’ı da, “sarma yapan kadınları tutukluyorlar” diye trollemeyi başarmıştı.

- Asıl @bernalacin35‘i uyaracak bir dostu yok mu? Zira FETÖ’cülerin 5 yıl önceki yalanını yeni zannedip paylaşıyor.

- 15 Temmuz gecesi 21 yaşındaki Batuhan, “Eve erzak almaya değil devlete sahip çıkmaya geldik’yazıp Boğaziçi Köprüsü’nde kalbinden vurulup şehit olurken, “büyüğü”
@bernalacin35 darbeyi “film” zannedip FETÖ’cülere direnenlere “evde oturun” diyor. Bunu yazan utancından sokağa çıkmaz

- 15 Temmuz gecesi, darbenin “film” olduğunu anlayan, millet FETÖ’cülere direnirken, “evinizde oturun” diyen “zeka küpünün”; 5 yıl önce gerçeği yazılmış bir FETÖ yalanını, sadece “soru sordum” numarası ile paylaşmasını ancak aptal yerine koyduğu takipçileri yer, millet değil.

Berna Laçin ise yaptığı paylaşımın sadece "masum bir soru" sormaktan ibaret olduğunu ileri sürerek bir zamanlar Nedim Şener'in serbest bırakılması için de Twitler attığını ileri sürdü. 


 

Yorumlar