Berivan Algın kimdir nerelidir?

Berivan Algın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Ankara Kuşu isimli hesabın sahibi yakalandıktan sonra Berivan Algın ismi de sık aranır oldu. Peki, kimdir Berivan Algın?

Google Haberlere Abone ol
Berivan Algın kimdir nerelidir?

Berivan Algın kimdir, nerelidir, kaç yaşında ne iş yapar, soruları bu aralar sık sorulmaya başlandı. Çünkü Ankara Kuşu isimli Twitter hesabını yöneten Oktay Yaşar'ın yakalanarak cezaevine gönderilmesinden sonra Berivan Algın ismi de sık sık gündeme gelmeye başladı. Daha doğrusu ismi gündeme getiren Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Peki, Berivan Algın kimdir?

Berivan Algın aslen Muş'un Malazgirt ilçesindendir.

39 yaşındadır.

İstanbul'da ikamet ediyor.

AK Parti Bakırköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesidir.

AK Parti'nin Siyaset Akademisi'nde eğitim aldı.

Berivan Algın, Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Başkanıdır. 

Berivan Algın hakkında Oktay Yaşar ile ilgisi olduğu, onunla Selçuk Özdağ arasındaki iletişimi sağladığı yönündeki iddialara muhatap oldu. İddiaları gündeme getiren isim ise Gazeteci Fazıl Duygun oldu. Fazıl Duygun, Twitter üzerinden yaptığı flood'da Algın ile ilgili birçok iddiada bulun onu Oktay Yaşar'ı AK Partililerin içine sokmakla itham etti. Duygun'a cevap veren Algın ise iddialarını ispatlamasını istedi.

Melih Gökçek de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "OKTAY YAŞARIN TWİTTER DA EN YAKIN KANKASI BERİVAN ALGIN... SADECE OKTAY YAŞAR VE BERİVAN ALGIN'IN HTS KAYITLARINA BAKILSA NELER ÇIKAR NELER... BU ARADA BERİVAN AK PARTİ DE KİMLERİN KANKASI,BU DA İYİCE ARAŞTIRILMALI... ORTAYA NELER ÇIKAR NELER?" demişti. 

Algın Melih Gökçek'in iddialarına kendi Twitter hesabı üzerinden cevap vererek Oktay Yaşar ile sadece birkaç kez telefonda görüştüğünü, başka da hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

İşte Algın'ın o mesajı:

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından onursal üyelik verilen bir isimdir. 

Berivan Algın kendisine fahri üyelik verildiğini şu şekilde duyurmuştu:

“Derneğimiz bir başarıya daha imza attı. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Tüm General Sn Sadık Piyade tarafından Fahri Üyelik Beratı ile onurlandirildim . Türkiyede sadece 4 Sivile verilen bu onurlu belgeden birisinin Şahsıma verilmesinden dolayı bu anlamlı belgeyi layık gören Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sn Sadık Piyade ‘ye Şahsım ve Ekibim Adına Müteşekkirim.”

DİRİLİŞ GENÇLİK FEDERASYONU

Diriliş Gençlik Federasyonu; 2015 yılında “Diriliş Gençlik Dernegi” adı altında temelleri atılan bağımsız bir gençlik kuruluşudur.

Derneğin açıklamasında, "Toplumumuzda ki gönüllülük bilincini geliştirmek üzere gönüllü gençlerin bir araya gelerek kurduğu grup her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Gençlerimizi ve gençlik değerlerimizi içine alan faaliyetlerimizle kalıcı ve köklü değişimler oluşturma bilincinden yola çıkarak çeşitli kuruluşlarla işbirliği içerisinde birçok başarılı çalışmalara imza atmış ve büyük bir ekip olma yolunda hızlı ilerlemeler kaydetmiştir. Faaliyet alanımızın genişlemesi ile birlikte 15.03.2015 yılın da derneğimiz tüzel kişiliğini kazandı ve Diriliş Gençlik Derneği adını aldı. Bugün derneğimiz nitelik ve nicelik bakımından güçlü bir ekiple daha kapsamlı ve etkili programlar yaparak büyük bir gençlik kitlesine ulaşmaktadır." deniliyor.

Berivan Algın kimdir?
Berivan Algın

 

 Kaynak: SonHaberler

Yorumlar